Pedagogie de ora 2 noaptea

by Rin Tin Tin

Nu mi-e foarte clar cum s-a intamplat.. Era o mica elfitza blonda, pe care-o futea unul dintre prietenii mei. Sau erau doi? Sincer, nu mai retin. Unul o futea sigur. Ma uitam cu jind la ea, dar nu eram atat de avansati incat sa schimbam prietenele, de fapt le schimbam, dar in mod nevinovat, nu le dadeam la buci… Si ce ma surprinde (acum, dupa ce lucrurile astea mi-au adus cativa ani de parnaie, stiti voi de care parnaie, o traiti si acum) e ca nu ne suparam unul pe altul… Friends were still friends.
Ma rog, treaba a fost cam asa..Chiar mi s-a pus pata s-o fut. Intre timp se despartise de prietenul meu, blond si el, si putzin elf, inainte sa devina un burtos (ca noi toti, dealtfel, sau cel putin ca mine) care e mai interesat de felul principal de mancare, si nu de lungimea pulii, cum era pe vremea aia.

Well, nu era deloc usor…Blondutza (Andreea o chema, o vad si acum, cu nasul carn, tzatze bune, cur excelent, o alura incipienta de star porno) statea in caminul unui liceu pedagogic. Acolo statea si o bruneta planturoasa, dar FOARTE buna de ciocan, numita Itza Muitza (va las pe voi sa ghiciti de ce), cu care-as fi facut ceva treburi, dar nu prea se uita la mine, era pe felie cu jmekerii din oras, ma rog, combinatii..

Well, dupa ceva seri petrecute prin oras, decidem sa le luam pe fete sa dam un chef. Era inca pe vremea, dupa anii ’90 (cam prin 95-96), cand chefurile se petreceau inopinat, noi aveam 18-19 ani, eram starletele orasului, tocmai plecasem de acolo intr-un oras mare, totul mergea uns..
Vila unuia din gashca servea (pe langa chefurile “satanice”, cum se auzise prin oras) si la baut ceva alcool, ascultat Jesus Christ Superstar, si, in general, ca preludiu pentru laba. Nu futeam mult pe vremea aia.. Andreea a picat excelent la pat. Nu s-a terminat foarte fericit treaba, insa.

De rau augur a fost ca atunci cand fetele au sarit pe geam Andreea si-a scrantit piciorul. Next, beam ceva coniac eftin si o masam. La glezna. Dupa aia pe buci. Dupa aia pe tsatse. Nu i-am dat muie, acum imi pare rau.

Am pus un dulap in usa. Bagabontzii ar fi vrut sa intre si ei. Oricum faceau ceva pogo. Nu mai conta. Deja dadeam la buci. Nu a durat foarte mult. Insa.. o invatzam pe fata sa bea. In timp ce o futeam, si sugeam din sticla, ii mai turnam putzin in guritza. Din coniacul de 3 lovele ieftine din anul 96..
Imi aduc aminte cu placere de futaiul asta. I-as da peste patru stele. Poate chiar cinci. A fost tare.

Din pacate a doua-treia saptamana (parca ne-am mai vazut o data, fugitiv, ne-am pupat, am aflat ca si-a luat limba in gura cu mai mult de 10-15 insi de prin zona) era fugita de-acasa. Mica bagabela mai voia putina pula, sau doar o aventura, o iesire.. Cert e c-a iesit ditai scandalul.. Parintii au sunat, cu cine s-a mai vazut.. Incepea sa fie groasa treaba..

..si pula mea din ce in ce mai subtzire. Am sunat la prietenii stiuti, am dat de ea, imediat am ajuns.
Se uita la mine cu niste ochi calini.. Cerea pula din priviri. Elful blondutz a zis ca putem sa vin la el.
I-am futut o palma. I-am zis..
Marsh acasa in pchizda ma-tii.
A inceput sa planga.
Am amenintat-o.. Daca aflu ca nu ajungi acasa, ai belit-o. Te caut, si iese urat.
A ajuns.
End of story.

PS: Acum trei sau patru ani, dupa iesirea din parnaie (parnaia aia, stiti voi), am vazut-o.. Era mai cazuta putin, am aflat ca bea ca porcul intr-o zi de vara fierbinte, cand are ratul uscat.

I-as mai fi dat zdravan de tot, dar nu mai aveam ce s-o invatz.

Era ora doua noaptea.

~ by Rin Tin Tin on May 22, 2007.

One Response to “Pedagogie de ora 2 noaptea”

  1. tinere, mai scrie ca ai vana in tine

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: