Microphobia

by ExWayZee

Acest text e insotit de un podcast. Da, e un text citit de catre autorul lui. Here goes…

Audio ExWayZee’s Microphobia(click pentru a asculta)

Duminica m-am trezit singura. Iar.

Mmm. Si totusi…As fi jurat ca am agatat un tip azi noapte.

– mahmureala – check
– desertaciunea caracteristica futaiului fara sens – check
– senzatia de implinire caracteristica unei nopti de futai fara sens – asta lipsea totusi.

Si deodata m-a pocnit. Gol. Tare si crud – adevarul.

Cand se spune ca marimea nu conteaza, cuvantul cheie e marime. Nu te intreaba nimeni ce micime porti la prezervativ, desi poate suntem toti… toate de acord ca e un detaliu care ar trebui pus pe cartea de vizita… daca tot nu se poate sa va atarne in frunte. Ok, hai sa zicem ca pozez in fiinta superficiala de dragul blogului astuia male dominated. Dar tot de dragul blogului am sa tin standardul sus. Bottom line? (And when i say bottom?… was rock bottom) Era mica. Nu. In ciuda alcoolului care ar fi trebuit sa ma faca sa vad dublu, era foarte mica.

Chiar asa… cand spui, vad dublu de la alcool, poti sa-l vezi de doua ori mai lung decat este? Daca da, eu vedeam dublu in minus. Norocul meu ca efortul depus inainte de agatament era direct (prea direct) proportional cu oferta, dar pe de alta parte la fel fusese si cantitatea de alcool.

Ma apucasem de treaba, tovaraseste, aplicat, apasat. Ceva nu se lega. Ceva nu crestea. M-am trezit ca ma apuca frustrarile maica-mii de pe vremea raposatului, pe cand facea cozonac la lumanare. Si abia apoi m-am prins: bietul cozonac crestea dupa posibilitati. Poate trebuie doar lasat la dospit, isi zise gospodina de mine. Asa ca mi-am umezit forma si am dat caldura la maximum.

Cateva minute si putin 69 mai tarziu ceva tot nu iesea ca la reteta. Asa cum imi aminteam ca facea mama, dumnezeu s-o ierte ca nu m-a invatat nici sa gatesc, l-am intins, l-am framantat, l-am fragezit, l-am gustat, l-am condimentat (cu emulgatori de latex), …. si totusi nu imi umplea nici pumnul.

God damn! Alcoolul din mine incepuse sa aiba nevoie de un balans de chimicale, asa ca l-am pus sa bata la portile lui Venus pana ma plictiseam. Din pacate, in momentul in care la poarta a raspuns cineva, s-a gandit sa aduca in vizita… cornuletul. Oh, da, baby. Aaaaaany time now. Ai grija sa nu cazi inauntru.

N-am crezut ca mi se vor parea excitante 2 degete in fund. Probabil de aceeasi bucurie a contrafacerii se bucurau bautorii de nechezol, cand il gaseau. Cu o impresie de prea plin (si de diaree iminenta) m-am gandit sa ma satisfac adormind cand a crapat de ziua, cu degetele lui in cur si cu ale mele in vagin ermm… urechi pentru ca sforaia.

M-am trezit singura dimineata. E OK. A fost doar un vis. Sunt doar o obsedata cu vise erotice neimplinite.

Ma cam durea piercingul. Pana atunci fusesem sigura ca un inel in partile intime are doar scopuri estetice. *gasp! Oare nu simteam nimic pentru ca nimerea gaura care trebuia?!

M-am intors si m-am dezlipit de pe fund prezervativul gol si uscat.

Aha! Am avut dreptate. Chiar ai cazut inauntru.

Cu un gest inutil grijuliu am innodat prezervativul si l-am aruncat la cos. A fost doar o alta noapte de cordeala pe uscat.

~ by Rin Tin Tin on February 3, 2008.

4 Responses to “Microphobia”

  1. Foarte bun. Bine, blogu nu e neaparat male-dominated, daca faci o statistica (mi-e lene acum, dar am facut-o pt mine undeva in decembrie), vei vedea ca proportia povestirilor postate de femei nu e deloc neglijabila, macar de ar fi si in parlament asa.
    Revenind la Microphobia, imi place modul de prezentare, voce buna, lectura cursiva… mi-ai redesteptat gustul pentru teatrul radiofonic. Poate ne vedem TOTI odata sa facem un cenaclu, sa citim cu voce tare toate mizeriile astea si sa ne inregistram. Ulterior deschidem si un post de radio pirat si dam numai teatru porno. Iata un sambure de proiect asupra caruia te-as imbia sa meditezi, meshtere Rin Tin Tin.

  2. Ah, a dream cu potential de come true – o veche pasiune pentru teatru, pirati, cenaclu SI porn. Can it get better?

  3. Eu zic sa amestecam si pasiunea pentru bere, mici, si Maria Ioana. Ca sa fie maioneza completa.

  4. Bai rinule, da si mie un add pe mess – leuldeoras e idu. ca tre sa vbim 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: