Unghiile mele sunt OK?

by Doomy

O precizare: pentru ca am fost intrebat de ce nu publicam mai des, as vrea sa va spun ca aceasta optiune va apartine. Nu ne situam decat pe jumatate (jumatatea de jos) in blogosfera, in consecinta nu vom publica de dragul publicarii, doar pentru a fi “inca un alt blog”, updatat zilnic, sau de doua ori pe zi, cu insemnari despre cum am baut Coca-Cola in ziua respectiva.

Acestea fiind spuse, urmeaza..

Fara cuvinte, fara gesturi de prisos, a pus mana pe acvila metalica, a desfacut cureaua, apoi cei cativa nasturi care inca se mai impotriveau placerii mele. Nu s-a sinchisit sa vada ce fac, se pare ca altceva ii captase atentia. A scos-o incet si inainte sa isi puna limba pe ea, in sfarsit mi-a aruncat si mie o privire. Se pare ca altcineva primea mai multa atentie in seara aia. Si inca atentia unui public matur, un public matur care stie ce face. O limba s-a plimbat pe mine ca o stripteuza in jurul unei bare. Un firicel alb de lichid miraculos i s-a scurs din gura, prelingandu-se pe madular, pana pe burta mea. S-a oprit din supt abia un pic mai tarziu. Buna treaba.

***

Am cunoscut-o pe Internet si trebuie sa recunosc ca imi placea modul in care ma flata tot timpul, cum imi spunea cat de destept sunt eu si asa mai departe… Initial nu credeam ca e cine stie ce, ba chiar avea niste poze oribile si continuam sa ma intreb cum de nu e a 74a persoana de pe lista de ignore. Aveam sa imi raspund nu foarte tarziu la aceasta intrebare.

Intr-o zi un pic mai plictisitoare decat cea de dinainte mi-a propus sa iesim la o cafea si am acceptat, mai ales din pricina faptului ca nu presupunea sa ma deplasez prea departe de barlog. Asadar, iata-ma in locul x, la ora y, la o intalnire cu R. de pe Net – trebuie sa recunosc ca am fost placut inpresionat de aspectul ei fizic si de atitudinea joviala. Initial o banuiam de manelism acut si o avertizasem ca sunt un rocher nenorocit, insa fata hotarata venise imbracata foarte fancy. Eu, pe de alta parte, purtam niste bocanci vai de ei, pantaloni de piele si in sus ceva negru.

Am fost intr-un bar, sa ii spunem “z”, de dragul consecventei. Dupa suficient vin, s-a apropiat destul de mult de mine si m-a sarutat. Hm. Bun. Peste cateva momente eram afara. Afara era frig si zapada inghetata prin care ne-am tavalit un pic.

Tot la prima intalnire, a tinut sa imi spuna la ce se uita prima data la un barbat, si anume, la ochi, fund si unghii. Stiind ca ochilor si fundului nu prea am ce sa le fac am intrebat daca unghiile mele trec testul. Nu a raspuns. Hm, poate nu m-o fi auzit… am mai intrebat o data. Fata se hotaraste ca un raspuns verbal este ceva stupid si de prisos, asadar ma apuca de mana si imi suge un deget. Sau doua. Nu imi mai amintesc prea bine.

Intr-o perioada destul de scurta de vreme se pare ca si alta parte a corpului meu a trecut testul si era supta vartos.

Morala povestii: taiati-va unghiile.

~ by Rin Tin Tin on March 26, 2008.

15 Responses to “Unghiile mele sunt OK?”

 1. :)))))))))) =))) Toate ca toate dar mie morala imi place cel mai mult!!! Fiti baietei cuminti si taiati-va unghiutele!!

 2. De cand ne-ai aratat acvila, mi-am spus ca o s aiti poarte noroc :))

 3. Ah, dar voua va aratasem acvila abia DUPA ce se intamplase asta. Nu iti avut parte de o acvila proaspata :))))

 4. merita sa te sacrifici uneori sa asculti ce iti spune o proasta de dragul unei muie de calitate 🙂

 5. Bine ca mai exista tipe care se limiteaza la ceea ce stiu: un raspuns nonverbal lung si eficient.

 6. totusi..reclama…se poate?:))

 7. Bai, dar daca o enervezi, da cu ciocu’? La acvila ma refer

 8. La rugamintile insistente ale autorului m-am hotarat sa postez exact ce mi-a spus el sa zic. Asadar; “e muci” si ” nu imi vine nici macar sa dau o laba”. Nu e chiar atat de jalnic dar prefer arta erotica pura nu pornache cu doomy si maneliste 😉 Inainte de tigare voi citi din nou “Doamna si Bagabontu”

 9. Ba, n-ai inteles, eu am zis ca daca tu crezi ca e muci, sa zici ca e muci, fara menajamente, sa fii onest, eu asta sugeram. Lol =))

 10. @Simona: nu da cu ciocul, ci da cu tot corpul – jbang! direct in frunte! :)))

 11. Iata ce inseamna sa iti folosesti cu cap vezica! Multumita tie va creste vanzarea la servetele uscate (sa aiba oamenii cu ce se sterge de pisat). :))

 12. Bai, deci cine pmea e muci?
  PS: Daca da cu ciocul e CIOCHISTA?

  Cocalard, te public acum, COA.

 13. Ba, da nu da cu ciocu!!! Voi nu pricepeti!!! Eu cand las urme de catarama in frunte las urme de acvila bicefalica!!!

 14. Foarte tare povestea ! De ce nu se intampla si altora d-astea ?

 15. Morala ca morala, dar ce s-a intamplat cu inelul cu cap de vultur de pe deget, il mai ai ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: