Kim

scris de batranutragator

Kim. Daca ar fi fost asiatica, probabil ca asa ar trebui sa se numeasca. Nu era, insa impulsul de a o striga pe numele asta era mult prea puternic incit se lasase dus in voia lui. Asa ca inca de la prima intilnire ii spusese ca ar vrea s-o numeasca asa, Kim, fiindca in felul asta se simtea inspirat. Ea nu protestase, fusese doar usor amuzata. Poate si putin emotionata, remarcase o usoara roseata in obrazul ei masliniu, cu pometi usor accentuati. Ochii migdalati, irisi ca doua cirese negre, uriase, se concentrau spre el intr-un suris liber, de copil care primeste in dar jucaria dorita. Kim. Daca nu s-ar fi pisat intr-un frigider aruncat pe culoarul caminului, impreuna cu Draco, doar ca sa se amuze, poate nu ar fi cunoscut-o.

Erau deja de un an si jumatate impreuna. Nu fusese naspa, dar nici extraordinar. O inselase de vreo 10 ori, nu-si putea da seama daca era de bine sau de rau. Oricum joaca de-a ratustele, care insemna preludiu pentru sex in cada, nu prea mai mergea. Și cind chestia asta care se face cu organele genitale nu implica si alte organe, asta face ca viitorul sa nu sune bine deloc.

Se uita la ea, tragea alene dintr-o tigara. Avea parul negru, usor ravasit de vint, cearcane la ochi, pielea bronzata, sini mici si obraznici, care abia se intrezareau sub rochia alba. Aerul ei, putin misterios, cald, umed, cu iz de Indochina, se rostogolea spre el in valatuci nevazuti, iar narile lui frematau. Nu putea abandona. Ii simtea savoarea in git, in plamini, un tutun special, aromat, care cind i se revarsa in singe il facea sa-si simta pulsul in interiorul glandului. Kim. Daca n-ar fi strigat-o pe gagica aia care-a trecut pe linga el si Draco in timp ce se pisau in frigider, nu ar fi cunoscut-o.

A comandat o sticla de vin. Ea nu bea cine stie ce, nu-si aducea aminte sa o fi vazut vreodata mai mult decit ametita. Cum se spune, bea mai mult ca sa-i luceasca ochii. Despre el nu se putea spune acelasi lucru. Avea ochii alunecosi de cind se trezea. Pentru el alcoolul era necesar pentru impaienjenirea ochilor, pentru picla aia care coboara in ei ca un nor de furtuna pe coama unui deal. O perdea peste privire care sa-l izoleze de realitate, ceva care sa-l inchida in interior, sa-si poate suge creierii ca un obsedat care si-o da singur la muie.

A doua sticla a baut-o aproape singur. Kim avea pulsul usor crescut, devenise mult mai volubila si povestea tot felul de chestii pe care in mod normal nu le-ar asculta. De data asta insa, era atent la toate detaliile, incepind de la modulatiile din voce si pina la felul in care ii misca vintul parul de pe frunte, de la felul in care i se ridica pieptul la fiecare respiratie, in concordanta cu frematatul narilor, pina la surisul intrerupt de paharul cu vin din care bea, cu acele inghitituri mici, delicate. Ii urmarea stropii de vin cum coboara in ea, si ii ascocia cu o ejaculare puternica, una plina de viata, care iti face sufletul greu si inima sa bata ca un clopot ce vesteste desavirsirea. Kim. Daca fata care trecuse pe linga ei cind se pisau in frigider nu accepta invitatia lui Draco de a merge la petrecere, era mai mult ca sigur ca nu ar fi cunoscut-o.

Se inserase si o racoare placuta se asezase in atmosfera. Vintul adia intr-un fel anume, parca mii de pasari nevazute zburau in apropiere, impingind coloane de aer cu aripile, ravasindu-le parul, privirile. El tocmai terminase vinul si cu toate ca ar mai fi baut ceva, se gindise ca e mai bine sa renunte. Mai avea o sticla in frigider, era ferm convins ca ii va face felul in noaptea aia. Și nu singur, ci impreuna cu Kim. Cumva si ea simtea chemarea, ii stringea degetele in palma ei mica si in acele clipe el ii simtea bataile inimii cum ii picura pe piele, cum sunt absorbite si isi continua drumul prin vene direct in inima lui.

A platit, i-a aruncat o privire nepermisa chelneritei, apoi i-a mingiiat putin curul cu privirile. Asa ca pentru noroc. A sarutat-o pe Kim, nevinovat ca un condamnat la moarte dintr-o eroare a justitiei, dupa care au pornit-o spre casa. Noaptea coborise ca o rochie neagra pe trupul gras al orasului. Stelele puteau fi un colier de perle mult prea scump, asa ca o marfa de muzeu de admirat in vitrina la Harrods in Londra. S-au oprit de citeva ori sa priveasca cerul si sa se sarute. O simtea cum se lipeste de el, ii simtea porii infometati, umezi ca niste ventuze de caracatita. Ea ii inghitea fiecare sarut, sa hranea cu el. Pielea il furnica, avea impresia ca nu-si mai poate controla miinile, ii venea sa-si infiga degetele in ea si sa o soarba ca pe-o apa rece de riu de munte. Kim. Daca Draco si gagica aia nu se asezau in patul de sus la petrecere, inainte ca el si Johana sa se bage in cel de jos pentru o partida, nu ar fi cunoscut-o.

In camera lui nu avea pat. Era doar o saltea mare, pentru care platise ceva banet, aruncata direct pe jos. O bibiblioteca studio intinsa pe un perete, care incadra televizorul, care la urma urmei era tot un fel mobila, dat fiind faptul ca il folosea destul de rar si atunci doar ca sa-si puna cate un film la video. Mai era un fotoliu si masa de scris. Restul spatiului era ocupat de o imensa dezordine, una despre care o parte dintre oameni spun ca e un semn de noblete si spiritualitate. Majoritatea femeilor nu cred asta, dar se spune ca nu trebuie sa ai incredere in tot ce spun ele. Nici macar in ce gindesc nu e bine sa te increzi, mintea femeilor e ca un IP rutabil la un computer, se schimba la fiecare 10 secunde.

A scos vinul din frigider, a turnat in doua pahare si a sorbit cu nesat jumatate din portia lui. Kim nici nu s-a atins. A venit spre el, si-a incolacit bratele pe dupa gitul lui si i-a sarit in poala, cuprinzindu-i mijlocul cu picioarele. S-a clatinat usor sub greutatea ei, dar a strins-o la piept, cautindu-i gura ca pe o masca de oxigen. Și-a zdrobit buzele de ale ei, a penetrat bariera dintilor cu limba apoi si-a lasat tremurul interior sa curga in ea, in cascada, un suvoi care se prabuseste de la inaltimea boltei palatine pina in vagin. Și-a petrecut o mina pe sub ea, intre picioarele ei, i-a indepartat chilotii, si a simtit cum saliva lui ajunsese deja acolo. Era uda ca o dimineata in roua. Kim. Daca nu ar fi spus bancuri impreuna cu Jo in timp ce si-o trageau, amuzind pe toata lumea din camera si daca n-ar fi clatinat suficient patul astfel incat tipa care era cu Draco sa ajunga in bratele lui, dimineata aia umeda n-ar mai fi venit niciodata.

S-a apropiat de saltea si s-a lasat usor pe spate, pastrind-o deasupra. Și-a strecurat degetele prin parul de pe ceafa, sarutind-o apasat, inchipuindu-si gura ei ca o pestera ascunsa in munte, un loc binefacator in care se poate retrage pentru intreg restul vietii. Kim si-a deschis pentru o clipa ochii, privindu-l pina in centrul dorintei. Fara sa spuna un cuvint si-a tras rochia de pe ea, i-a scos tricoul apoi a inceput sa-l sarute si sa-i mingiie pieptul cu limba. A coborit pe abdoment, muscindu-i pielea usor si respirind apasat. Ii simtea aerul fierbinte, incalzit de plaminii ei incandescenti ca doua rezistente si undeva sub curea acumula caldura aceea sub forma unui ghem de pofta care crestea ca lumina intr-un pahar uitat pe masa in dreptul ferestreu, pe masura ce soarele se ridica tot mai sus pe cer. Kim. Daca nu s-ar fi intimplat ca Draco si gagica, care faceau pe jenatii dar erau cam infierbintati de ceea ce se petrecea in patul de sub ei, sa plece atunci de la chef pentru a merge la ea acasa, paharul acela n-ar fi fost niciodata plin.

Pantalonii au zburat de pe el, dupa care ea i-a tras chilotul intr-o parte, sarutindu-l umed, fara sa se grabeasca. Se simtea conectat la intreaga retea electrica a planetei si in fiecare nodul nervos erau scurtcircuite dureroase. Placut de dureroase. Apoi i-a scos-o afara, si racoarea noptii i-a invaluit-o citeva momente, dindu-i frisoane. Ea si plimba virful limbii pe intreaga lungime, mai intii la baza, apoi mai sus, catre cap. Pe neasteptate i-a inghitit-o aproape in intregime, infigindu-si dintii in piele, lucru pe care el l-a simtit ca pe o muscatura de vipera. Otrava placerii l-a paralizat pentru o secunda, apoi un chin ca povara nemuririi i s-a scurs prin tot trupul. Inima ii consuma timpul ca o bomba cu ceas. Nu mai avea mult si trebuia sa detoneze. Constient de acest lucru, s-a retras de sub ea si a cerut un ragaz.

Kim l-a privit inghesuita intre doua sentimente, un nor de pofta si o umbra de intelegere. In el locuia o stare fara nume, nu putea sa dea o explicatie pentru asta, nici n-ar fi fost bine. Nu putea sa-i spuna ca, in ciuda faptului ca-i placea enorm, simtea nevoia de altceva, un altceva de care avea nevoie pentru ca lucrurile sa se aseze pe un alt fagas sau sa poarte o alta intensitate. Una pe care n-o traise inca. Asa ca un baraj pe un riu, care sa gituie debitul pentru a da un impuls curgerii catre mare. Hai sa jucam un joc, i-a zis. Un joc nou, de adevaratelea, unul cum n-a mai jucat nimeni pina acum. Ce fel de joc? Sper ca nu e ceva complicat! Nu, nu e deloc, e un joc al dorintei. O sa-ti placa. Bine, cum vrei tu. Cum e jocul acesta? Știa ca n-o sa fie asa usor. Kim . Daca, Draco nu s-ar fi trezit devreme dimineata, chiar in momentul in care colega de camera a gagicii pe care o adusese la chef se imbraca, probabil jocul acela nu s-ar fi intimplat.

Jocul e asa. Sa ne inchipuim ca suntem sot si sotie, i-a zis. Ca suntem casatoriti de 10 ani si nu avem niciun copil, cu toate ca tu iti doresti cu disperare unul. Casnicia noastra atirna de un fir de ata, poate doar acest copil ar mai putea-o salva. Suntem amindoi plictisiti, distanti, cu o viata sexuala de cuplu aproape inexistenta. Tu banuiesti ca te insel, eu cred la fel. Și intr-un fel niciunul dintre noi nu e faptasul. Cumva, intr-o viata banala, asa ca a noastra, probabil in felul asta se intimpla lucrurile. Mai devreme sau mai tirziu, din nevoia de afectiune, din dorinta de schimbare, din apetenta noastra pentru extraordinar, ceva ne face sa gresim, sa calcam strimb. Și uite ca tocmai s-a intimplat. Tocmai ai avut o aventura cu cineva, din nefericire pentru tine, nu te-ai protejat si ai ramas insarcinata. Doctorul ti-a confirmat asta, din pacate mi-a spus si mie, nebanuind ceva in neregula. Iar eu stiam ca de 3 luni nu ma mai culcasem cu tine, asa ca aveam dovada tradarii. Iar tu, singura solutie pe care o vedeai ca sa iesi din situatia asta era sa ma seduci din nou, sa mi-o tragi cu virf si indesat, ca sa acoperi greseala.

Nu stiu, nu-mi prea place un astfel de joc. E… prea real, prea crud, a zis ea. Știu draga mea, stiu ca-i asa, insa de multe ori viata te pune in fata unor astfel de surprize. Și apoi nu te gindi prea mult, e doar o inchipuire. Un joc. Pentru tine e doar o provocare pentru feminitate, pentru exploatarea farmecului personal. Exubereaza, arunca-ti armele cuceritoare in joc. Sedu-ma! Da, dar cum o sa fie… N-am facut niciodata asta, nu constienta! Lasa, nu are importanta. Esti cu mine pentru ca esti frumoasa, inteligenta. Pentru ca stii cum sa ma iei. Ca femeie ai un arsenal intreg de mijoace care sa-l faca pe un barbat sa clacheze in fata dorintei. Pune-ma pe jar, fa-ma sa te doresc pur fizic, fa-ma sa fiu un leu infometat de luni de zile in fata unei caprioare ranite. Știu si eu… Știi Kim. Știi. Ce nu stii tu, si eu nu-ti voi spune, e ca daca Draco nu te vedea atunci goala si nu-mi spunea ca ii pare rau ca s-a combinat cu colega de camera, asta fiindca lui i s-a parut ca esti cea mai frumoasa femeie din lume, daca nu-mi spunea ca ai cel mai electric zimbet din univers, atunci eu nu te-as fi cunoscut.

Și-a aprins o tigara si a inceput sa bea din vin. Era usor incordata, se simtea asta. Nu era tocmai un joc pe placul ei. Dar a acceptat provocarea. A golit paharul si apoi inca unul. Carnea ardea pe ea, ochii ii straluceau diferit. Intra putin cite putin in rol. Parca si simbetul i se schimbase, se vedea undeva in coltul gurii o mica umbra. O malitie feminina, ceva care ii accentua farmecul. Nu mai era indragostita, devenise vrajitoarea. El se racise pina la un nivel aproape de normal, insa transformarea ei incepuse deja sa-l atite. Cind si-a terminat tigara era deja incordat ca un arc, asteptind reactia ei. Fara niciun avertisment, Kim s-a aruncat asupra lui ca o tinara maicuta de la minastire hotarita sa renunte la dumnezeu.

Srategia ei era clasica. Dezbina si cucereste. A inceput prin a-l acuza de infidelitate. M-ai inselat nenorocitule! Știu ca ai facut-o, sa nu-mi negi mie asta. Spune-mi cine e tirfa, hai, recunoaste macar, fii barbat. Arata ca esti demn, ca poti sa te caiesti pentru pacatele tale. Fa asta si eu te voi ierta! Uite cine vorbeste, a spus el. Tocmai tu! Tocmai cea care a calcat pe un bec de 1000. Am venit acasa nu ca sa ne rafuim, ci doar sa punem punct relatiei si sa discutam divortul nostru. Divort! Ce divort? Cine a pomenit de asa ceva? Tu esti barbatul meu. M-am casatorit cu tine din dragoste, aminteste-ti ca erai un pirlit cu chilotii rupti in cur. Divort zici? Pai o sa iesi din casa asta exact asa cum ai venit, cu o pereche de blugi ponositi si cu buzunarele pe-afara ca niste urechi de cocker spaniol. Kim, sunt zece ani de cind… 10! Chiar 10 zici? 10 ani in care 5 ti-ai luat-o la laba, 3 in care ai fost ocupat cu serviciul, unul cu romanul tau de cacat si unul in care ti-ai murdarit chestia aia nefolositoare in pizdele jegoase pe care le-ai preferat in locul patului conjugal. Nu ti-e rusine dobitocule? As fi vrut sa-ti spun ca nu mi-e rusine, Kim, si poate ca nu mi-ar fi fost daca la o saptamina dupa ce Draco se combinase cu colega ta de camera nu m-as fi prefacut ca-l caut la voi, doar ca sa vad si eu fabulosul zimbet. Zimbetul ala care mi-a ars inima la fel ca un fier de calcat uitat pe buzunarul de la piept al unei camasi de in.

Discutia a continuat o perioada pe tonul asta, pina l-a slabit. Apoi a trecut la un atac prin invaluire. Spunindu-i cit de mult l-a iubit si cum aceasta dragoste poate fi reinviata cu o mantra organica. Dragostea vine din interior, spunea, si acolo trebuie cautate resursele. O mingiiere, un gest tandru, o baie in doi, daruire, abnegatie, sacrificiu, acestea sunt chestiile de care sa te apuci pentru a iesi din viltoarea care te ineaca in fluviul nepasarii. Ne-am departat unul de celalalt, ii zicea, a venit instrainarea si s-a asezat intre noi ca un paienjenis. Sa ne curatam sufletele, sa le purificam cu un alt foc. O alta dragoste, mai vie, mai matura, mai puternica si mai trainica. Se simtea uimit de forta cuvintelor ei. Lasase putin garda jos si ea profitase de slabiciune. Trebuia sa se apere cu acel secret, singurul scut pe care il avea in fata avalansei.

Trebuie sa-mi spui… spune tirfa! Cum de acum imi tii teoriile astea de doi lei, cum se face ca acum iti pasa de dragoste, de valori, de casnicie, de pula mea? Cum dupa toate pe care le-ai facut, dupa ce te-ai futut ca o catea scapata de la ecarisaj si dupa ce ai fost atit de proasta sa mai ramii si gravida, cum dupa toate mizeriile astea vii sa-mi predai lectii de morala? Esti un nemernic, un bolnav! Dupa atitea cite mi-ai facut am gresit si eu o data si acum vii sa-mi dai cu ligheanul vinei in cap? Din cauza ta am gresit, din cauza pulei tale mai scumpe decit un diamant din coroana reginei. Am gresit, recunosc, o singura data am gresit, asta dupa luni intregi de singuratate si dupa ce mi-am lustruit unghiile pina-n faceam machiajul in ele de la atita laba. Nu mai puteam, intelegi, sa stau acolo singura, asteptindu-te sa vii noaptea, mirosind a alcool si a femei ieftine, nepasator si rece ca un luceafar coclit. M-am imbatat si eu si mi-am pus-o cu primul care mi-a iesit in cale. Intelegi, n-a fost nimic. Doar un act fizic. M-am dus la el, m-am futut, apoi am venit acasa si m-am apucat sa citesc din cartea ta. Da Kim, isi spunea el, asta ai facut si marmota ii invelea coaiele in ciocolata, si asta numai din caza lui Draco, fiindca mi-a vorbit de tine si eu te-am cunoscut si m-am indragostit ca un copil de prima lui bicicleta, m-am indragostit ca un adolescent la primul sarut si inima mi-a ejaculat singe in creier si am devenit dependent de aceasta forma de dragoste.

Iubitule, nu mai fi uricios, da-le naiba de greseli, toate astea se pot repara. Nu exista nimic care sa nu se poata incepe din nou. Știi, ca sfoara care daca are un capat, atunci cu siguranta mai are unul. Și daca nu-ti place capatul asta, poti incepe de la celalalt. Imi pare rau ca am gresit, tie ar trebui sa-ti para si mai rau ca m-ai adus in starea asta. Hai nu mai face pe sconcsul suparacel, uite m-am hotarit, daca promiti ca nu mai faci te iert pentru toate astea si o sa fie bine. O sa o lum de la inceput. Mergem undeva doar noi doi, si ti-o sug pina-ti golesc creierul de ginduri si de amintiri. O sa fac un bebeu frumos din tine, si o sa ma iubesti de parca in venele mele ar curge alcool. O sa-ti dau pasa pina am sa te imbat si iar si iar si o sa fi in fiecare dimineata mahmur din dragoste si eu o sa-mi folosesc buzele sa scot tot raul din tine!

Era priceputa, era cea mai buna. In timp ce-i vorbea incepuse sa-l mingiie usor intre coapse si creierul i se golise de singe. Știe baba leac pentru umflatura, ii spunea si miinile ii cuprinsesera barbatia, masindu-l aproape insesizabil, abia atingindu-i pielea, glandul. Isi simtea venele ca un bici cu multe cozi, cu care se autoflagela. Il durea si era innebunit de placere, dar undeva sub nas, in spatele lui, simtea o muscatura. Kim! Termina cu timpenia asta. Am venit sa-mi fac ordine in viata, nu sa mi-o complic! Taci, monstrule, taci! E dreptul meu de femeie, e dreptul meu de sotie. O singura data sa te mai am, o data ca plata pentru dezastrul in care ne-ai adus. Linisteste-te, nu e nimic aiurea, simt ca ma doresti si eu te vreau si o sa te am, chiar daca se casca pamintul sub mine. El era aproape indecis, isi simtea vintrele pulsind, avea scula ca un furtun sub presiune. Inima i se zvircolea in piept ca o apucata in crize de epilepsie si pompa singe peste singe. Gindurile se buluceau unele in altele ca intr-un accident in lant pe autostrada. Poate ca era vina Johanei, care i-a vazut intr-o zi stind de vorba la terasa, si care i-a dat papucii fara drept de apel, grabind cumva desfasurarea povestii ce se infiripa. Poate era doar o combinatie nefasta in ADN-ul lui, aia care il facea sensibil la frumos. Cine putea stii?

Cit timp se gindea l-a lucrurile astea, ea se suise peste el si dintr-o singura miscare si-o infipsese in ea, stringindu-l puternic. Luat prin surprindere, nici n-a apucat sa protesteze. Neintimpinind rezistenta din partea lui, a reusit sa faca vreo citeva miscari pina ca el sa realizeze ce se petrece. In momentele acelea fusese blocat, creierul ii era fript in singele incins ca uleiul dintr-o tigaie uitata pe foc. A trintit-o intr-o parte, nu foarte violent, dar suficient cit sa iasa din masina de tocat sentimente. Puiule! Nu fii porcusor. Era bine si ne faci rau la amindoi! Tu imi faci rau mie. Imi vine sa-mi borasc inima si sa ma pis pe ea. Te-am iubit ca un bou si tu ce mi-ai facut! Și inca ma mai iubesti cretinule, lasa timpeniile si orgoliul. Hai, lasa, uita pentru o clipa, si hai sa terminam ce-am inceput. La naiba, aproape ca m-am saturat de porcaria asta! E o stupizenie de joc, nu-l mai vreau, nu-l mai suport!

Draga mea, asa e si in realitate, stii bine ca asa se intimpla. Gindeste-te numai la faptul cind ne-am cunoscut, eu eram cu una, tu erai cu altul… Nici nu-ti dai seama cit eram de aproape de realitatea asta. Mi se rupe de realitatea ASTA! Vreau inapoi in realitatea noastra. Kim, nu poti nega ca nu a fost o experienta! Una deosebita, una care nu se uita, care ramine, lasa urme in tine. Nu mai suntem aceiasi, din fiecare experienta inveti cite ceva. Uite, iti propun un final pe masura. Fiindca inimile noastre au nevoie de hazard, au nevoie de jocul intimplarii, cel care ne-a adus impreuna. Pe el s-a cladit povestea noastra, pe el se cladesc intotdeauna celelalte povesti ale oamenilor. Pe el se intemeiaza lumea, vietile. Sa lasam deci intimplarea sa ne spuna ce facem. OK? Nu-mi place asta, dar daca tu crezi ca-i mai bine asa, atunci asa sa fie. Eu sunt stapina pe mine si pe dragostea mea si te iubesc AL DRACULUI de mult!

Bine. Uite cum facem. Dam cu banul. Cap inseamna ca ne futem, pajura inseamna ca nu. Esti gata? Du-te naiba, chiar crezi ca am de gand sa ma las inselata de o moneda? Of, dragule, nu mai pot, fa ce vrei… A picat pajura. Ea s-a uitat crucis la el in timp ce-si punea nepasator chilotii, tintuindu-l cu privirea cit a fumat o tigara, cit a terminat sticla dintr-o singura gura si cum s-a cuibarit pe saltea, gata de somn. Ea a ramas in intuneric, impreuna cu noaptea, fumind tigara de la tigara pina si-a terminat pachetul. Apoi s-a bagat in pat linga el, si inainte sa i se usuce lacrimile, a picat intr-un somn adinc, fara vise. Dimineata s-a imbracat fara sa-si mai faca dus si a plecat acasa.

Trei saptamini mai tirziu, perioada in care nu mai vorbisera si nu se mai vazusera deloc, el ii facu o vizita pe la miezul noptii. A bagat cheia in usa, si in timp ce se chinuia sa deschida, usa s-a deschis. De partea cealalta era un slabanog desirat, doar in chiloti. A simtit aerul ca pe un roi de viespi agresive. Sa-i spui lui Kim ca nu mai vreau s-o vad niciodata. Apoi a plecat fara sa intoarca privirea, nu inainte de a rupe cheia in yala. Peste 3 ani s-au intilnit undeva la mare. I-a tras-o din prima, cumva ca sa nu-si ramina dator, apoi a plecat in viata lui. Isi spunea ca o femeie care-ti revine dupa un timp in pat inseamna un fel de sfirsit. Și nu-si dorea sa termine asa. Poate ca era vina uneia sau alteia, sau poate ca destinul e un vin cu care iti umpli paharul, il bei, apoi inca unul si inca unul, pina te imbeti, uiti si dormi intr-un sant. Un sant pe care daca l-ai privi de sus ai vedea ca e linia vietii din palma cuiva mai mare ca noi. Unul caruia n-ai stiut niciodata daca-i spui corect numele.

~ by Rin Tin Tin on August 27, 2009.

28 Responses to “Kim”

 1. In sfarsit si un post scris de un barbat. Daca nu o baga-i pe aia cu ”Noaptea coborise ca o rochie neagra pe trupul gras al orasului. Stelele puteau fi un colier de perle mult prea scump, asa ca o marfa de muzeu de admirat in vitrina la Harrods in Londra.” era perfect.

 2. Daca nu scriai “baga-i” era perfect.
  Oricum, tin sa-ti spun ca, pe langa elucubratiile lirice ale relatarii, Batranu’ Tragator mi-a soptit ca e perfect real ce s-a intamplat.

 3. Credeam ca doar femeilor le plac chestiile lungi…

 4. bun gasit din nou. diablule, bine ca ai pus si mizeria asta aci, ma bucur sa stie lumea ca am facut sio io sex cu femei… nu zic mai multe, vreau sa mai scriu aci pe site, mai am cate cava de povestit, sper ca pana imi moare la intrare sa fiu indragit si de femeile care vor noi si noi experiente literare. ca acum s-a cam uscat cerneala pe tocul scos din calimara…

 5. fabulos.
  cred ca-i suficient…….

 6. Cui i-e frica de Virginia Woolf, Virginia Woolf…

 7. Uite o surpriza placuta. Asteptam si urmatorul consum de cerneala

 8. mmmmmdelicios

 9. genial…printre cele mai bune scrieri de pe site.proza cu iz de poezie melancolica si ceva ura la mijloc. felicitari

 10. Kim. Daca ar fi fost asiatica, probabil ca asa ar trebui sa se numeasca.
  De la prima intilnire ii spusese ca ar vrea s-o numeasca asa
  Ea nu protestase. Poate putin emotionata.Obrazul ei masliniu. Cu pometi prea accentuati si irisi ca doua cirese negre, uriase. Kim. Daca nu s-ar fi pisat intr-un frigider aruncat pe culoarul caminului, impreuna cu Draco, doar ca sa se amuze, poate nu ar fi recunoscut-o.

  Erau deja de un an si jumatate impreuna. Nu fusese naspa, dar nici extraordinar. O inselase doar de 10 ori.
  Preludiu nu prea mai mergea. Și cind chestia asta care se face cu organele genitale nu implica si alte organe, asta scoate viitorul din cadru.

  Se uita la ea, tragea alene dintr-o tigara. Parul negru, ravasit, cearcane, pielea bronzata, sinii obraznici sub rochia alba.
  Iz de Indochina.
  Narile lui frematau.
  Nu putea abandona.
  Ii simtea savoarea in git, in plamini, un tutun special, aromat, care cind i se revarsa in singe il facea sa-si simta pulsul in interiorul glandului. Kim. Daca n-ar fi strigat-o pe gagica aia care-a trecut pe linga el si Draco in timp ce se pisau in frigider, nu ar fi cunoscut-o.

  A comandat o sticla de vin.
  Ea nu bea cine stie ce;…mai mult ca sa-i luceasca ochii. Despre el nu se putea spune acelasi lucru. Avea ochii alunecosi de cind se trezea. Pentru el alcoolul era necesar pentru impaienjenirea ochilor, pentru picla aia care coboara in ei ca un nor de furtuna pe coama unui deal. O perdea peste privire care sa-l izoleze. Care sa-l inchida in interior. Sa-si poate suge creierii.

  A doua sticla a baut-o aproape singur.
  Kim avea pulsul usor crescut, devenise mai volubila. N-o asculta. Nu ar asculta. Dar vintul ii misca parul de pe frunte. Urmarea stropii de vin cum coboara in ea.
  Ca o ejaculare puternica, din inima ca un clopot. Kim. Daca fata care trecuse pe linga ei cind se pisau in frigider nu accepta invitatia lui Draco de a merge la petrecere, era mai mult ca sigur ca nu ar fi cunoscut-o.

  Se inserase. Vintul adia intr-un fel anume, ca mii de pasari nevazute in apropiere.
  Mai avea o sticla in frigider. Cu Kim.
  Ea simtea chemarea. Ii stringea degetele in palma mica, el ii simtea bataile inimii…ii picurau pe piele, le absorbea.

  A platit, i-a aruncat o privire nepermisa chelneritei, i-a mingiiat si curul cu privirile. Pentru noroc. Apoi a sarutat-o pe Kim.

  Noaptea cobora ca o rochie neagra pe trupul gras al orasului

  S-au oprit de citeva ori sa priveasca cerul. Sa se sarute. O simtea cum se lipeste de el, ii simtea porii infometati, umezi ca niste ventuze de caracatita. Ea ii inghitea fiecare sarut, sa hranea cu el. Pielea il furnica, avea impresia ca nu-si mai poate controla miinile, ii venea sa-si infiga degetele in ea si sa o soarba ca pe un riu rece de munte. Kim. Daca Draco si gagica aia nu se asezau in patul de sus la petrecere, inainte ca el si Johana sa se bage in cel de jos pentru, nu ar fi cunoscut-o.

  In camera lui nu avea pat.
  O saltea mare, bibiblioteca incadra televizorul,un fotoliu si masa de scris. O imensa dezordine.
  A venit spre el, si-a incolacit bratele pe dupa gitul lui si i-a sarit in poala, cuprinzindu-i mijlocul cu picioarele. S-a clatinat usor sub greutatea ei, dar a strins-o la piept, cautindu-i gura ca pe o masca de oxigen. Și-a zdrobit buzele de ale ei, a penetrat bariera dintilor cu limba apoi si-a lasat tremurul interior sa curga in ea, in cascada, un suvoi care se prabuseste de la inaltimea boltei palatine pina in vagin.
  Și-a petrecut o mina pe sub ea, intre picioarele ei, i-a indepartat chilotii, si a simtit cum saliva lui ajunsese deja acolo. Uda ca o dimineata cu roua. Kim.
  Daca nu ar fi spus bancuri impreuna cu Jo in timp ce si-o trageau, amuzind pe toata lumea din camera si daca n-ar fi clatinat suficient patul astfel incat tipa care era cu Draco sa ajunga in bratele lui, dimineata aia n-ar mai fi venit niciodata.

  S-a apropiat de saltea si s-a lasat usor pe spate, pastrind-o deasupra. Și-a strecurat degetele prin parul de pe ceafa, sarutind-o apasat, inchipuindu-si gura ei ca o pestera ascunsa in munte, un loc binefacator in care se poate retrage pentru intreg restul vietii. Kim si-a deschis pentru o clipa ochii, privindu-l. Fara un cuvint si-a tras rochia de pe ea, i-a scos tricoul apoi a inceput sa-l sarute si sa-i mingiie pieptul cu limba, muscindu-i pielea usor, respirind apasat.
  Simtea aerul fierbinte, incalzit de plaminii ei incandescenti.
  Kim. Daca nu s-ar fi intimplat ca Draco si gagica, care faceau pe jenatii dar erau cam infierbintati de ceea ce se petrecea in patul de sub ei, sa plece atunci de la chef pentru a merge la ea acasa, paharul acela n-ar fi fost niciodata plin.

  Pantalonii au zburat de pe el, dupa care ea i-a tras chilotul intr-o parte, sarutindu-l fara sa se grabeasca. Se simtea conectat la intreaga planeta.
  Placut dureros.
  Apoi i-a scos-o afara, si racoarea noptii i-a invaluit-o citeva momente, dindu-i frisoane. Ea si plimba virful limbii pe lungime. Pe neasteptate l-a inghitit aproape in intregime. Muscatura de vipera.
  Si otrava placerii l-a paralizat. S-a retras de sub ea si a cerut un ragaz.

  Kim l-a privit. Nor de pofta si o umbra de intelegere.

  In el locuia o stare fara nume, nu putea sa dea o explicatie, nici n-ar fi fost bine. Nu putea sa-i spuna ca, in ciuda faptului ca-i placea enorm, simtea nevoia de altceva, un altceva de care avea nevoie pentru ca lucrurile sa se aseze pe un alt fagas sau sa poarte o alta intensitate. Una pe care n-o traise inca. Asa ca un baraj pe un riu, care sa gituie debitul pentru a da un impuls curgerii catre mare. Hai sa jucam un joc, i-a zis.

  Un joc nou, de adevaratelea, unul cum n-a mai jucat nimeni pina acum. Ce fel de joc? Sper ca nu e ceva complicat! Nu, nu e deloc, e un joc al dorintei. O sa-ti placa. Bine, cum vrei tu. Cum e jocul acesta? Știa ca n-o sa fie asa usor. Kim . Daca, Draco nu s-ar fi trezit devreme dimineata, chiar in momentul in care colega de camera a gagicii pe care o adusese la chef se imbraca, probabil jocul acela nu s-ar fi intimplat.

  Jocul e asa. Sa ne inchipuim ca suntem sot si sotie. Ca suntem casatoriti de 10 ani si nu avem niciun copil, cu toate ca tu iti doresti cu disperare unul. Casnicia noastra atirna de un fir de ata.Doar acest copil ar mai putea-o salva. Suntem amindoi plictisiti, distanti. Tu banuiesti ca te insel, eu cred la fel. Dar niciunul dintre noi nu e faptasul.
  Și uite ca tocmai s-a intimplat. Ai avut o aventura cu cineva, nu te-ai protejat si ai ramas insarcinata. Doctorul ti-a confirmat asta, din pacate mi-a spus si mie, nebanuind ceva in neregula. Iar eu stiam ca de 3 luni nu ma mai culcasem cu tine, asa ca aveam dovada tradarii. Iar tu, singura solutie pe care o vedeai ca sa iesi din situatia asta era sa ma seduci din nou, sa mi-o tragi cu virf si indesat, ca sa acoperi greseala.

  Nu stiu, nu-mi prea place un astfel de joc.
  E… prea real, prea crud, a zis ea.
  Știu draga mea, stiu. Fa-ma un leu infometat de luni de zile. In fata unei caprioare ranite.

  Știi, Kim? Știi. Ce nu stii tu, si eu nu-ti voi spune, e ca daca Draco nu te vedea atunci goala si nu-mi spunea ca ii pare rau ca s-a combinat cu colega de camera… fiindca lui i s-a parut ca esti cea mai frumoasa femeie din lume. Daca nu spunea ca ai cel mai electric zimbet din univers, nu te-as fi cunoscut.

  Și-a aprins o tigara si a inceput sa bea vin. Usor incordata, se simtea. Nu era tocmai un joc pe placul ei. Dar a acceptat provocarea. A golit paharul si apoi inca unul. Carnea ardea pe ea, ochii ii straluceau. Intra in rol. Nu mai era indragostita, devenise vrajitoarea. El se racise pina la un nivel aproape de normal, insa transformarea ei incepuse deja sa-l atite. Cind si-a terminat tigara era deja incordat ca un arc, asteptind reactia ei. Fara niciun avertisment, Kim s-a aruncat asupra lui ca o tinara maicuta de la minastire hotarita sa renunte la dumnezeu.

  A inceput prin a-l acuza de infidelitate.
  Spune-mi cine e tirfa, hai, recunoaste macar, fii barbat. Ce divort? Cine a pomenit de asa ceva? Tu esti barbatul meu. M-am casatorit cu tine din dragoste, aminteste-ti ca erai un pirlit cu chilotii rupti in cur. Divort zici? Pai o sa iesi din casa asta exact asa cum ai venit, cu o pereche de blugi ponositi si cu buzunarele pe-afara ca niste urechi de cocker spaniol. Kim, sunt zece ani de cind… 10! Chiar 10 zici? 10 ani in care 5 ti-ai luat-o la laba, 3 in care ai fost ocupat cu serviciul, unul cu romanul tau de cacat si unul in care ti-ai murdarit chestia aia nefolositoare in pizdele jegoase pe care le-ai preferat in locul patului conjugal. Nu ti-e rusine dobitocule?
  As fi vrut sa-ti spun ca nu mi-e rusine, Kim, si poate ca nu mi-ar fi fost daca la o saptamina dupa ce Draco se combinase cu colega ta de camera nu m-as fi prefacut ca-l caut la voi, doar ca sa vad si eu fabulosul zimbet. Zimbetul ala care mi-a ars inima la fel ca un fier de calcat uitat pe buzunarul de la piept al unei camasi de in.

  Discutia a continuat o perioada pe tonul asta, pina l-a slabit. Apoi a trecut la atac. Spunindu-i cit de mult l-a iubit.
  Trebuia sa se apere cu acel secret, singurul scut pe care il avea in fata avalansei.

  Trebuie sa-mi spui… spune tirfa! Cum de acum imi tii teoriile astea de doi lei, cum se face ca acum iti pasa de dragoste, de valori, de casnicie, de pula mea? Cum dupa toate pe care le-ai facut, dupa ce te-ai futut ca o catea scapata de la ecarisaj si dupa ce ai fost atit de proasta sa mai ramii si gravida, cum dupa toate mizeriile astea vii sa-mi predai lectii de morala? Esti un nemernic, un bolnav! Dupa atitea cite mi-ai facut am gresit si eu o data si acum vii sa-mi torni ligheanul vinei in cap? Din cauza ta am gresit, din cauza pulei tale mai scumpe decit un diamant din coroana reginei. Am gresit, recunosc, o singura data am gresit, asta dupa luni intregi de singuratate si dupa ce mi-am lustruit unghiile pina-mi faceam machiajul in ele de la atita laba. Nu mai puteam, intelegi, sa stau acolo singura, asteptindu-te sa vii noaptea, mirosind a alcool si a femei ieftine, nepasator si rece ca un luceafar coclit.
  M-am imbatat si mi-am pus-o cu primul care mi-a iesit in cale.

  Un act fizic.
  M-am dus la el, m-am futut, apoi am venit acasa si m-am apucat sa citesc din cartea ta.
  Da Kim, isi spunea el, asta ai facut si marmota ii invelea coaiele in ciocolata. Numai din cauza lui Draco, fiindca mi-a vorbit de tine si eu te-am cunoscut si m-am indragostit ca un copil de prima lui bicicleta, m-am indragostit ca un adolescent la primul sarut si inima mi-a ejaculat singe in creier si am devenit dependent de aceasta forma de dragoste.

  Iubitule, nu mai fi uricios, da-le naiba de greseli, toate astea se pot repara. Nu exista nimic care sa nu se poata incepe din nou. Știi, ca sfoara care daca are un capat, atunci cu siguranta mai are unul. Și daca nu-ti place capatul asta, poti incepe de la celalalt. Imi pare rau ca am gresit.
  Mergem undeva doar noi doi, ti-o sug pina-ti golesc creierul de ginduri. O sa fac un bebeu frumos din tine, si o sa ma iubesti de parca in venele mele ar curge alcool. O sa-ti dau pasa pina am sa te imbat si iar si iar si o sa fi in fiecare dimineata mahmur din dragoste si eu o sa-mi folosesc buzele sa scot tot raul din tine!

  Era priceputa, era cea mai buna. In timp ce-i vorbea incepuse sa-l mingiie usor intre coapse si creierul i se golise de singe. Știe baba leac pentru umflatura, ii spunea si miinile ii cuprinsesera barbatia, masindu-l aproape insesizabil, abia atingindu-i pielea, glandul. Isi simtea venele ca un bici cu multe cozi, cu care se autoflagela. Il durea si era innebunit de placere, dar undeva sub nas, in spatele lui, simtea o muscatura. Kim! Termina cu timpenia asta. Am venit sa-mi fac ordine in viata, nu sa mi-o complic! Taci, monstrule, taci! E dreptul meu de femeie, e dreptul meu de sotie. O singura data sa te mai am, o data ca plata pentru dezastrul in care ne-ai adus. Linisteste-te, nu e nimic aiurea, simt ca ma doresti si eu te vreau si o sa te am, chiar daca se casca pamintul sub mine. El era aproape indecis, isi simtea vintrele pulsind, era un furtun sub presiune. Inima i se zvircolea in piept ca apucata.

  Ea se suise peste el si dintr-o singura miscare si-o infipsese in ea, stringindu-l puternic. Luat prin surprindere, nici n-a apucat sa protesteze. Neintimpinind rezistenta din partea lui, a reusit sa faca vreo citeva miscari pina ca el sa realizeze ce se petrece. In momentele acelea fusese blocat, creierul ii era fript in singele incins ca uleiul dintr-o tigaie uitata pe foc. A trintit-o intr-o parte, tocat de sentimente. Puiule! Imi vine sa-mi borasc inima, sa ma pis pe ea. Te-am iubit ca un bou si tu ce mi-ai facut? Și inca ma mai iubesti cretinule, lasa timpeniile si orgoliul. Uita pentru o clipa, si hai sa terminam ce-am inceput. La naiba, aproape ca m-am saturat de porcaria asta! E o stupizenie de joc, nu-l mai vreau, nu-l mai suport!

  Draga mea, asa e in realitate, stii bine ca asa se intimpla. Iti propun un final pe masura. Fiindca inimile noastre au nevoie asta.
  Bine. Uite cum facem. Dam cu banul. Cap inseamna ca ne futem, pajura inseamna ca nu.

 11. Lala, are u damn stupid? 🙂

 12. are iz de luni de fiere…frumos scris..

 13. O fac de placere…sexul adica…nu ca sport, nu asa imi pierd eu timpul liber…e cumva similar unui joc social, un dans…elaborat, 100% senzual…

  Nu scriu despre ce se intampla in patul meu…desi ar fi o lectura interesanta, educationala as putea spune…in seara asta totusi, am fost introdusa acestui bloga..tsigarei de dupa…
  Permite’mi sa returnez favorul…

  …printr’o amintire…

  ..nu stiu cum l’am cunoscut…nu tin minte sau e irelevant in context..
  Ochi verzi, animalici…genul de persoana care expira testosteron, sexualitate…care nu’ti da sansa sa’l vezi altfel decat desupra ta, sub tine, in spatele tau…ale carui maini le vrei, le vezi desenandu’ti curbele, mangainu’ti coapsa, tragandu’te de par …cand inchizi ochii…in mijlocul unui seminar de contabilitate manageriala…

  Am raspuns invitatiei sale stiind la ce sa ma astept..intram pe teritoriul lui..la el acasa..ma stiam victima si imi placea..Insusi gandul la ce avea sa se intample, anticiparea..ma facea sa’mi simt blugii prea stramti pe sold…fierbinti..din ce in ce mai fierbinti intre coapse…Stiam ca o seara ii voi respira aerul cu fiecare por al pielii mele si asta ma facea sa’l doresc ca o catea in calduri…total instinctual…

  “Si…ce facem in seara asta?”ii spun apropiindu’ma de el, simtindu’i conturul erectiei prin cutele blugilor…usor, desfac…ii trag pana la genunchi si’l las liber..Stiam ca asta vreau…o pula in toata puterea vointei sale…Ingenuchez in fata lui si incep sa’I ling capul pulii.Era mare, si pe masura ce limba mea se plimba jur-impreujurul capului devenea din ce in ce mai tare…mai puternic..Am deschis buzele si am bagat’o in gura cu limba alunecand ritmic sus-jos…M’a simtit libera si a inceput sa se miste..m’a futut in gura excitandu’se din ce in ce mai tare/…L’am gustat…si inainte sa il fac sa termine imi spune “Apleaca’te vreau sa te fut…”. M’am intors aplecandu’ma spre inainte, cu pizda atat de uda incat simteam o picatura alunecand usor pe picior…N’am fost niciodata atat de excitata si eram dispusa sa dau tot ce am…

  Mi’a desfacut picioarele cu o mana, inainte sa isi bage pula in mine…I’am insotit geamatul cu o zvacnire, il simteam peste tot in mine..peste mine..
  Stiam ce am de facut …corpul meu se cerea “finger fucked” si am inceput sa ma joc cu clitorisul meu..usor..dupa aia din ce in ce mai tare…

  Inclestarea pizdei mele pe masura ce ajungeam la orgasm l’a excitat la maxim, stiam asta…il simteam din ce in ce mai nervos..mai agitat..pe masura ce ritmul miscarilor se accelera…si’a scos pula si a ejaculat pe fesele mele…simteam cum se scurge marturia unui sfert de ora animalic ..cald..spre genunchi..si nu ma ridicam..pentru ca ii simteam buzele explorand…m’a intors si stiam ca era abia inceputul noptii…

 14. Nu tii minte cum l-ai cunoscut, dar tii minte futaiul. Emblematic, ce sa zic.

 15. …inca o data blonda versus tipul sexy…animalul cu ochi verzi…the show must go on ..and so it does and so I keep going using words to describe “the purrrfect harmony”..si imi e destul de greu., ma vad astfel limitata la a folosi cea mai banala forma de comunicare interumana …scriu

  Press play…

  …m’a intors si uitandu’se in ochii mei a inceput sa’mi sarute interiorul genunchiului urcand usor usor…varuful limbii era tare, umed…rece…cumva, undeva in minte mea fiecare atingere a sa durea…stiam ca sensibilitatea mea dupa primul orgasm nu facea decat sa ma pregateasca pentru urmatorul nivel in ceea ce;mi priveste simturile..eram upgraded…ii simteam mirosul greu in aer…mirosul cald de sex, de sperma de femeie excitata…imi simteam varfirile degentelor frematand stiam k vreau sa’l tin, sa’l trag spre mine, in mine, insa ma vroiam alintata …
  Niciodata nu am avut rabdare…imi promisesem sa am de data asta..

  Si’a coborat boticul intre picioarele mele..fiecare zgarietura a barbaii lui nerase aducand cu sine un vartej de senzatii in abdomenul meu…am gemut usor cand el, sa si cum n’ar sti, fara nici un menajament de altfel isi freca obrazul de cea mai fina piele pe corpul unei femei, interorul coapsei…coapsa mea de aceatsa data…musca, usor…stia cum sa isi foloseasca limba “tracing ever outline” urmand linia articulatiei soldului…deveneam disperata…

  A inceput sa ma tachineze cu limba…imi desfacea buzele pizdei, ajungand usor cu limba spre interior…l’am simtit impingand’o in mine in timp ce mainile imi strangeau cu putere fesele…stia ce face si o facea bine, m’a ridicat incet si printre muscaturi, saruturi chinuitor de placute…ma vedeam iar cu el in interiorul meu..
  Eram revoltata simteam ca ma saruta asa doar ca sa ma invete sa apreciez o pula adevarata in mine…si stiam ca vine o lectie…

 16. chiar te’ar interesa cum l’am cunoscut?!…era doar o forma de introducere..

 17. Am crezut ca nu mai retii pe bune. Mi s-a parut fun 🙂
  PS: Daca aranjezi ce-ai scris intr-o forma mai ingrijita, ti-l public. Si trebuie sa garantezi ca e o experienta reala, nu una fantsmata in timp ce-ti mangaiai pisicutza pe cap.

 18. sa garantez??:)) dezvolta..

 19. ok…retrimit pachetul…spre sa fie ok acum, am sesizat si eu greselile insa ma confrunt cu o memorie vizuala prea bine dezvoltata si eram prea excitata sa mai tin cont de aceste mici detalii cand scriam…le diferentiezi daca doresti..
  o viata frumoasa

 20. O fac de placere…sexul adica…nu ca sport, nu asa imi pierd eu timpul liber…e cumva similar unui joc social, un dans…elaborat, 100% senzual…

  Nu scriu despre ce se intampla in patul meu…desi ar fi o lectura interesanta, educationala as putea spune…in seara asta totusi, am fost introdusa acestui blog..tsigarii de dupa…
  Permite’mi sa returnez favorul…

  …printr’o amintire…

  ..nu stiu cum l’am cunoscut…nu tin minte sau e irelevant in context..
  Ochi verzi, animalici…genul de persoana care expira testosteron, sexualitate…care nu’ti da sansa sa’l vezi altfel decat desupra ta, sub tine, in spatele tau…ale carui maini le vrei, le vezi desenandu’ti curbele, mangainu’ti coapsa, tragandu’te de par …cand inchizi ochii…in mijlocul unui seminar de contabilitate manageriala…

  Am raspuns invitatiei sale stiind la ce sa ma astept..intram pe teritoriul lui..la el acasa..ma stiam victima si imi placea..Insusi gandul la ce avea sa se intample, anticiparea..ma facea sa’mi simt blugii prea stramti pe sold…fierbinti..din ce in ce mai fierbinti intre coapse…Stiam ca o seara ii voi respira aerul cu fiecare por al pielii mele si asta ma facea sa’l doresc ca o catea in calduri…total instinctual…

  “Si…ce facem in seara asta?”ii spun apropiindu’ma de el, simtindu’i conturul erectiei prin cutele blugilor…usor, desfac…ii trag pana la genunchi si’l las liber..Stiam ca asta vreau…o pula in toata puterea vointei sale…Ingenuchez in fata lui si incep sa’i ling capul pulii.Era mare, si pe masura ce limba mea se plimba jur-impreujurul capului devenea din ce in ce mai tare…mai puternic..Am deschis buzele si am bagat’o in gura cu limba alunecand ritmic sus-jos…M’a simtit libera si a inceput sa se miste..m’a futut in gura excitandu’se din ce in ce mai tare…L’am gustat…si inainte sa il fac sa termine imi spune “Apleaca’te vreau sa te fut…”. M’am intors aplecandu’ma spre inainte, cu pizda atat de uda incat simteam o picatura alunecand usor pe picior…N’am fost niciodata atat de excitata si eram dispusa sa dau tot ce am…

  Mi’a desfacut picioarele cu o mana, inainte sa isi bage pula in mine…I’am insotit geamatul cu o zvacnire, il simteam peste tot in mine..peste mine..
  Stiam ce am de facut …corpul meu se cerea “finger fucked” si am inceput sa ma joc cu clitorisul meu..usor..dupa aia din ce in ce mai tare…

  Inclestarea pizdei mele pe masura ce ajungeam la orgasm l’a excitat la maxim, stiam asta…il simteam din ce in ce mai nervos..mai agitat..pe masura ce ritmul miscarilor se accelera…si’a scos pula si a ejaculat pe fesele mele…simteam cum se scurge marturia unui sfert de ora animalic ..cald..spre genunchi..si nu ma ridicam..pentru ca ii simteam buzele explorand…m’a intors si stiam ca era abia inceputul noptii…

 21. …am revenit cu runda a doua..

  …inca o data blonda versus tipul sexy…animalul cu ochi verzi…the show must go on ..and so it does and so I keep going using words to describe “the purrrfect harmony”..si imi e destul de greu., ma vad astfel limitata la a folosi cea mai banala forma de comunicare interumana …scriu

  Press play…

  …m’a intors si uitandu’se in ochii mei a inceput sa’mi sarute interiorul genunchiului urcand usor usor…varuful limbii era tare, umed…rece…cumva, undeva in minte mea fiecare atingere a sa durea…stiam ca sensibilitatea mea dupa primul orgasm nu facea decat sa ma pregateasca pentru urmatorul nivel in ceea ce’mi priveste simturile..eram upgraded…ii simteam mirosul greu in aer…mirosul cald de sex, de sperma, de femeie excitata…imi simteam varfurile degetelor frematand stiam k vreau sa’l tin, sa’l trag spre mine, in mine, insa ma vroiam alintata …
  Niciodata nu am avut rabdare…imi promisesem sa am de data asta..

  Si’a coborat boticul intre picioarele mele..fiecare zgarietura a barbii lui nerase aducand cu sine un vartej de senzatii in abdomenul meu…am gemut usor cand el, ca si cum n’ar sti, fara nici un menajament de altfel, isi freca obrazul de cea mai fina piele pe corpul unei femei, interorul coapsei…coapsa mea de aceasta data…musca, usor…stia cum sa isi foloseasca limba “tracing ever outline” urmand linia articulatiei soldului…deveneam disperata…

  A inceput sa ma tachineze cu limba…imi desfacea buzele pizdei, ajungand usor cu limba spre interior…l’am simtit impingand’o in mine in timp ce mainile imi strangeau cu putere fesele…stia ce face si o facea bine, m’a ridicat incet si printre muscaturi, saruturi chinuitor de placute…ma vedeam iar cu el in interiorul meu..
  Eram revoltata simteam ca ma saruta asa doar ca sa ma invete sa apreciez o pula adevarata in mine…si stiam ca vine o lectie…

 22. …o lectie care avea sa lase urme…

  Buzele mele ii cerea vehement gura, strigat de mila, de dorinta…Ingenuncheaza langa mine, ma saruta…imi ia sfarcurile, musca…se joaca cu limba…Torceam de placere pe masura ce’mi impingeam pieptul inainte cautandu’i respiratia…simteam ca a mea nu mai ajunge si’I vroiam aerul cald, ceream respiratia lui in pieptul meu..

  In timp ce eu imi pierdeam toata ratiunea intr’o intretaiere de par, saliva, caldura, mainile i’au coborat spre clitorisul meu intarit si am simtit fiori trecandu’mi prin tot corpul. A gemut usor in timp ce miscarile sale din sold o insoteau ritmic pe cea a mainii dintre picioarele mele. L’am tras incet de incheietura mainii si cumva am alunecat desupra lui gandindu’ma doar ca ar merita tachinat la modul in care jucat si el cu mine..

  Ii simteam capul pulii atingandu’mi pizda uda..mangaind’o ..cu miscari scurte il jucam stiind ca fiecare tentativa de a intra in mine doar din miscarea soldurilor sale nu avea sa ii resuseasca…Am o placere ascunsa in a vedea reactia amantului in momente de acest gen..isi musca buzele si imi pare mai excitant decat orice futai sau manifestare porno al carei martor am fost…

  Totusi era senzatia dupa care ma vedeam disperata…l’am lasat sa intre si am avut cel mai ciudat sentiment..absurd sa numesc astfel acea traire insa a fost mai mult decat fizic…aveam impresia ca singurii muschi activi ai corpului meu se localizau in zona sexuala…nu erau ai mei…erau ai nostrii cumva..

  …purrfect harmony…

  In scurt timp nu m’am vazut decat apta sa ma prabusesc peste el…intr’un orgasm care reusise sa’mi scuture corpul la intensitati neintalnite pana acum..respiram greu in timp ce tremuram desupra lui..

  Stiam ca el n’a terminat..si nu parea dispus sa renunte la orgasmul lui..pula lui inca era in mine si incepea sa impinga mai puternic decat inainte, intrand cu totul..pana ii simteam coaiele lovindu’se de fesele mele…pentru ca dupa aia sa’l scoata si sa imi mangaie cu varful pizda uda doar ca sa’l bage la loc…

  M’a intors, era in control oricum…insa isi cerea libertatea numarului propriu si cine as fi fost eu sa’l refuz…

  I’am tras fata spre mine in timp ce tragea din ce in ce mai des..l’am sarutat si, parca doar pentru a compensa gestul meu tandru mi’a ridicat gleznele pe umar…stiam ca asa il voi simti pana in creier..mi’am ridicat soldurile la unison…durea de placere si’l vedeam..transpirat, gafaind, turbat…privind impreunarea organelor sexuale…auzeam zgomotul pe care pula il facea intrand, iesind din mine…L’am strans..stiam ca asta vrea…si stiam ca nu va rezista mult timp dansului…

  Brusc l’am simtit incordat, a inceput sa respire tot mai greu, sa geama pentru ca imediat, sa’i simt pula intarindu’se, crescand..in mine, pulsa, si’a dat drumul si’am constientizat fiecare tremur care i’a insotit orgasmul…ii simteam sucul cald relaxandu’mi interiorul pizdei…

  Extenuat, s’a prabusit peste mine, inca inauntrul meu…si am stat asa imbratisati, pentru o perioada care’mi parea eternitate, pana sa alunece din pizda…Ne’am indreptat spre baie, nu inainte sa aruncam hainele atarnande de pe clanta usii…

 23. iar am greseli lol
  lasa
  nu’l publica:))

 24. Ce titlu vrei? 🙂

 25. iti place atat de mult incat esti dispus sa treci peste nereguli.
  spune’i “Document 1” :))

 26. Nu-mi place ca scrii agramat, cu doi de “i” cand nu e cazul. si cu ‘ in loc de -. In rest, material de laba. Poate-o sa-l pun sus, pentru obsedatii de rand 🙂

 27. fain.am mai aflat ceva pareri despre cum m-am mai jucat cu poola si cu tastatura. tot e bine ca n-a trecut lumea fara sa bage in seama. o sa revin cu ceva mai coi, ca am in cap un episod mult mai tare.

 28. ‘Nu-mi place ca scrii agramat, cu doi de “i” cand nu e cazul. si cu ‘ in loc de -.’

  Ca tot se discuta despre gramatica, un mic fragment din textul aprobat si postat:

  ‘Cit timp se gindea l-a lucrurile astea’

  Amuzant huh? Flame on.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: