Turbare

scris de Rin Tin Tin

Femeilor le plac barbatii care sunt turbati. Da, ati citit bine: turbati. O sa va explic cum sta treaba:  in momentul in care lasati garda jos sunteti mancati. Vei deveni acel luzar de care faci misto cu baietii la o bere. Sau, mai mult, poate ai ajuns  asa deja. E greu sa-ti dai seama cand esti in cacat, cand vine vorba de o femeie. De cele mai multe ori e prea tarziu.

Pana una-alta totul sta bine.   Ai cunoscut-o de curand, o futi cu patima, esti cocos.  Cumva stii din instinct ca femeilor nu le plac baietii  care lasa garda jos. Ca Balcescu, dai la buci ca un turbat. Te scoli dimineata, inainte de cafea si de orice, ii tragi un toc de pula. Dupa aia te relaxezi.  Dar mai tarziu te apuca iar crizele.

De fapt explicatia e asta. Femeile traiesc intr-o vesnica situatie de criza, prezenta sau anticipata. O criza care pe tine te face sa turbezi, in mod subtil.
Nu vor sa aiba un baiat moale langa ele, care sa ejaculeze din an in Paste. Vor unul nervos, un barbat care sa le rupa curul. Iar cele ce spun ca le plac baietii calmi sunt doar o alta fata a perversiunii numita femeie. Pentru ca ele vad altceva, vad miezul fierbinte care se afla sub aparenta ta rece, si acolo vor sa ajunga.

Solutia? Arde-i palme peste cur, uita-te pofticios dupa alte pizde de fata cu ea,  fa-o sa rada stiind ca va plange mai tarziu. La jumatate de ora dupa aceea, arata-i ca esti de partea ei, ca nu ai ochi pentru altcineva.

Femeile nu vor siguranta. Adica vor asta, dar se plictisesc repede de ea. Vor sa-si faca un cuib, dar dupa aceea urmeaza psihoza, vor independenta cand e prea tarziu si se auto-crucifica.

In orice barbat exista o stare de turbare latenta. Vrei sa musti, sa rupi masa din bucatarie, sa te plimbi prin casa cu ea-n pula. Gafai ca un caine turbat, cat pe-aci sa-si dea duhul. Restul e apa de ploaie. Femeile nu vor sa te vada sub balconul lor cu un trandafir in cur. Ba da, gresesc, vor asta, dar nu vei fi tu ala dupa care vor ofta. Vei fi fraierul care-o va lua de nevasta, dupa ce altii au sters cu ea pe jos si, culmea, ea a fost incantata de asta.

Nu exista vaccin pentru turbarea masculina.  Atunci cand esti cu capul intre picioarele ei, lingandu-i balele, iti alimentezi propria turbare. Atunci cand o tii de mana pe strada sub calmul tau  se ascunde un  caine turbat care alearga cu prada in dinti. Te-ai uitat vreodata cu extrema luciditate la femeia de langa tine? E un strain. Exista momente, accese de luciditate, cand iti dai seama de asta. Iti dai seama ca mutrisoara draguta care-ti zambeste e atat de diferita de a ta, ca ascunde atatea lucruri necunoscute, pe care nu le vei sti niciodata. Iti dai seama ca nu esti inauntrul ei si nu vei fi decat intr-un singur fel. Si vrei repede de tot acolo, cat mai repede. Turbezi sa ajungi acolo.

Se spune ca barbatii se plictisesc repede de o relatie stabila. Ei bine, eu nu cred ca e adevarat. Femeile se plictisesc mult mai repede, numai ca le e foarte greu sa admita asta. Ai lasat garda jos, esti dus, e inceputul sfarsitului. Ai incetat sa musti, sa alergi dupa ea, lucrurile s-au dus de rapa si tu odata cu ele. Dar e ceea ce se intampla inevitabil, iar momentul in care o relatie trece de fazele descrise mai sus, inseamna anularea sexualitatii cuplului. Se intampla, numai ca e greu de admis, e al dracului de greu. Lucrurile nu stau cum spune functionarul starii civile, institutie care-ar trebui scoasa in afara legii.

Nu poti lega un caine turbat.

~ by Rin Tin Tin on July 17, 2009.

101 Responses to “Turbare”

  1. Foarte adevarat. Nu e rational, nu pare normal, dar asa e.

  2. te aprob. pot? si ar mai fi inca de spus, o gramada. ‘tu-le rasa-n c_r!

  3. Tu-le 🙂 Cui, barbatilor? Behehe.

  4. @ Calin, adica esti nervos ca femeilor nu le plac barbatii moi, lasi, fetiscane, finuti etc? 😀

  5. Femeile vor barbati care sa le faca sa se simta femei. Nu vorbesc de exceptii, de nefututi/(e). Vorbesc de oameni normali. Si barbatii vor acelasi lucru. Vor confirmarea ca pula lor nu e degeaba. Te duci cu o floare la o gagica? Fute-o sa te tina minte si sa te vrea. Mereu. Degeaba te duci cu campul de flori…tot pula o vrea.

  6. Ai dreptate maestre.
    Sa le fut de muieri. le iubim degeaba

  7. Zwargolace sa te fut in pijdutza cu saitu’ tau NSFW, ca am deschis ditai pula pe ecran la munca.

  8. mad dog 😀

  9. Tu caine turbat pierzi lesa in care-ti tii stapana… Ce se petrece? Devii mai turbat? Pana cand/unde/cum ?

  10. Prima intalnire

    Mereu faceam misto de oamenii care stau pe chat. Din plictiseala am intrat si eu intr-o zi. Asa l-am cunoscut pe A. Am ‘vorbit’ destul de putin inainte sa ne intalnim. Imi placea ca aveam aceleasi preferinte muzicale.
    Prima oara ne-am intalnit in parc. Era ceva mai scund decat parea in poze. Bine totusi ca nu era mai scund decat mine. Avea parul lung, prins in coada. Era nebarbierit de vreo 3-4 zile. Mirosea a tigara amestecata cu parfum. Imi placea mirosul lui. Eram destul de emotionata in prezenta lui, cred ca faptul ca avea 35 de ani ma intimida. Nu ma intalnisem niciodata cu un tip mai mare cu 15 ani decat mine. M-a scanat din cap pana in picioare. Mi-a spus ca am par frumos si ca-i place cu m-am machiat. Faza cu machiatul m-a dat pe spate, de fapt m-a facut sa rad.
    Dupa o ora, in care am discutat tot felul de aberatii, credeam ca intalnirea e pe terminate. Brusc, m-a intrebat daca vreau sa merg la el acasa sa-mi dea o carte, care sigur mi s-ar parea interesanta. Am acceptat. Nu stiu de ce am acceptat. Stiam ca faza cu cartea e doar un pretext.
    In 20 de minute eram in fata apartamentului de la etajul 6. Deschizi usa. Mergem in dormitor. Ma asez pe pat, chiar daca este un scaun liber. Pornesti calculatorul si pui niste jazz. Te asezi langa mine pe pat. Ma apuci de ceafa si ma tragi spre tine. Ma saruti apasat si umed. Imi dai jos tricoul, apoi sutienul. Am sfarcurile intarite. Imi masezi sanii, apoi imi lingi si sugi sfarcurile. Ma musti destul de tare. Ma doare, dar imi place. M-am udat toata la pizda. Iti pun mana pe pula si o frec putin prin pantaloni. Incep sa-ti desfac cureaua si iti spun sa-ti dai jos pantalonii. Pula abia mai incape in chiloti, asa ca ii dai jos. Ai pula dreapta de marime medie. E perfecta, pot sa o inghit pe toata. Raman asezata pe pat, si te trag spre mine. O iau in gura cu infometare, o strang cu buzele si imi misc capul ritmic. Cu o mana iti masez coaiele. O musc putin. O iau in mana si imi plimb limba pe ea. Esti in extaz. Iti spun sa ma futi in gura. Ma prinzi de cap si o bagi pe toata dintr-o data. Ma innec putin. Imi tii capul fix, si te misti din ce in ce mai repede in gura mea calda si umeda pana ejaculezi. Iti inghit toata sperma. E putin amara. Ma ridic sa imi dau jos blugii. Raman in chiloti. Ma intinzi pe pat si imi desfaci picioarele. Imi dai jos chilotii. Imi atingi usor clitorisul cu varful limbii. Un fior de placere imi trece prin tot corpul. Incepi sa-mi lingi pizda umeda si fierbinte cu miscari lente. Te prind de cap si imi frec pizda de gura ta. Vreau sa ma lingi mai tare. Grabesti ritmul. Intre timp iti bagi un deget in vaginul meu care pulseaza de dorinta pulii. Misti rapid degetul rapid in timp ce mi-o lingi pana ajung la orgasm. Tremur. Nu am timp sa-mi revin ca ma intorci cu spatele. Iti infigi pula in mine. Te misti foarte repede. Asa repede ca ma doare. Parca m-ai penetra pana in pantec. Ma futi ca pe o catea in calduri. Nu stiu daca gem de placere sau de durere. Mi-o tragi asa pana mi se inmoaie picioarele si ma las pe burta. O scoti si ejaculezi pe bucile mele. Eu raman intinsa pe burta cateva minute. Intre timp, imi stergi sperma de pe fund cu un servetel. Ma ridic sa ma imbrac. Te uiti la mine. Parca mi-e rusine. Plec in graba, nu te las sa spui nimic. Afara ploua, dar ma duc pe jos acasa. Pe drum imi amintesc ca am uitat cartea. Nu-i nimic, poate data viitoare.

  11. Am si eu niste carti pe-acasa. Sigur gasesti una care sa-ti placa

  12. ai reusit sa strnesti un post rin, sau poate e doar o coincidenta.

  13. cacat, acum nu mai pot sa scriu eu nimic pt ca va fi un post starnit…

  14. @fatafaranume: credeam ca fatele nu se mai joaca, credeam ca st putine care se mai joaca frumos. majoritatea doar au sarit din fazele frumoase ale jocului si l-au redus la futai. chiar e mai mult decat niste senzatii “geniale”.
    ms rin, incep sa apreciez tot mai mult fetele care joaca frumos

  15. tru tru, sunt jumatate de acord jumatate nu coitza.

    hai sa-ti egzplic o edee dea mea. sunt oameni si oameni, pizde si pizde, treaba sta in felu urmator, fiecare percepe turbarea asta altfel, dragostea, curvasaria sentimentala, cum vrei sa-i zici, sclavia asta dulce, altfel. pentru unii sacrificiul de a-ti pierde timpul in datoria pizdii este o placere, ceva uneori de cacat dar care promite.

    unii sunt nascuti familisti, altii nu. unii au relatii fericite cu pula-n pizda dar in umbra papucului si altii se bronzeaza la lumina one nait standurilor si cacaturilor de cateva zile, ore minute.

    nu consider ca trenuie sa arunci cu pietre in sclavi, caini sau cum numim noi pularaii acesti bajetzi. pula mea, am avut si eu cumetrii de genu si sincer, sunt toti o natie de bumerang. vin inapoi si ce ne diferentiaza pe noi de pizde este ca stim sa ii ptimim cu bratele deschise cu caterinca de rigoare si cu bericioasa la rece

    bag pula-n feminism si in toti ipocritii care considera ca numai barbatii sunt curve, scalvi dependenti de pizda etc

    golden shower, man power

    brraaaaaaaa

  16. haha…da..asta asa e..sunt femeie si stiu.noi vrem niste turbati.:)

  17. ana explica te rog turbati

  18. jumatate de acord, jumatate nu… cert e ca pula rulz. nu sunt misogin, e doar o idee care din intamplare e si adevarata. cand pula se face apriga tu femeie iti place s-o belesti. te incanta ideea de pula viguroasa, salbateca, dezlantuita. iti place cand rupe hainele de pe tine si te poseda salbatec. te musca de sfarcuri, de spate, de fund. in mod normal te-ar durea daca ti-ai baga un sfarc intr-o menghina dar acum iti place. strangi cearsaful intre degete si ti-o doresti. toata, in tine, acum. vrei sa te doara pt ca-ti place.iti place ideea sa fi posedata si sa faca ce vrea cu tine. stiu, ideea de a fi fututa salbatec te excita. pha, uiti de tine. nu e vb de pula ce te patrunde, dar de ideea in sine ca pula aia dezlantuita face ravagii peste tot unde-si face loc.

    Da. Vreti niste turbati care sa puna pula pe voi si sa nu aveti nimic de comentat.

    P.S.: nu sterge, pha

  19. in pat clar vrem barbati turbati….in rest nu stiu…sa nu fie nici pampalau din ala care se lasa calcat in picioare, face non-stop complimente si declaratii de iubire, dar nici un bou care zice ”treci fah si adu-mi o bere”

  20. @Matrafux: vezi ca ne-au mai citit niste baetzi blogul pe timp de noapte si e periculos:) Mai ales daca fumezi ceva… poate te trezesti dimineata cu un cap de pula pe umeri.

  21. nu te teme. stau de veghe. ca praslea

  22. @fatafaranume: asa, si?

  23. Foarte interesant articol. Felicitari!
    Ai evidentiat foarte bine mecanismul prin care functioneaza relatiile dintre femei si barbati.
    Asa este, femeile sunt atrase de barbatii turbati.
    Vor sa fie provocate, cucerite, iubite, dar nu prin calm, ci prin agresivitate.
    Poate si aceasta turbare este unul din secretele cu care se cucereste o femeie.
    Dar genul de barbati turbati este reprezentativ pentru majoritatea barbatilor violenti.
    Aproximativ jumatate din soti/prieteni isi lovesc sotia/prietena. Trist si foarte grav.
    Aceasta “turbare” nu este ceva bun pe termen lung. In primul rand nu este ceva constructiv, iar in al doilea rand este sinonima lipsei de prudenta,instabilitatii, inconstantei, superficialitatii, brutalitatii.
    Cauzele biologice ale turbarii sunt reprezentate de mediu si de prezenta foarte ridicata a testosteronului din organism.
    Turbarea si violenta nu sunt bune la nimic. Totul se rezolva cu calm si rabdare.
    Iar barbatul care isi bate femeia nu mai este om. Este un monstru, un criminal cu sange rece care omoara notiunea de dragoste si ii fura increderea femeii in el si o lasa si fara propria incredere.
    Iar unul dintre cele mai rele lucruri care i se poate intampla cuiva este sa nu mai aiba incredere in altii sau in propria persoana.
    Un barbat matur recunoaste calitatile unei femei, o respecta, o iubeste si nu o insala. Sau daca o insala, o face discret si nu spune nimanui despre asta. Precum si o femeie matura procedeaza la fel.
    Asa este, nu poti sa legi un caine turbat.
    Este periculos,agresiv, are reactii imprevizibile, este incontrolabil si independent.
    Daca inceteaza sa mai muste, lucrurile s-au dus de rapa si se ajunge la anularea sexualitatii cuplului, dupa cum ai scris foarte bine.
    Dar si muscaturile repetate ale unui caine turbat ranesc si chiar ucid, in cazul asta ucid dragostea.
    Intr-un cuplu, trebuie gasit un echilibru si facute compromisuri de ambele parti.
    Scuze daca am scris prea mult, dar era foarte interesant articolul si mi-a dat de gandit.
    O saptamana buna!

  24. Nu era destul sa fii turbat.Nu orice tampitel isteric, nu orice complexat care ejaculeaza verbal.Furia inteligenta atrage. Seductia prin agresiune poate fi a naibii de sexi.

  25. Ya, the Stockholm syndrome.

  26. câini turbaţi şi căţele în călduri.

  27. căpcăuni impotenți? castrați? asexuați? frecangii la gingii? dinamoviști? rigizi? capcaun??

  28. Sunt un cacanar prost si un cerb cu coarne ramuroase. Si imi arat curul plin de lacrimi pe propriul blog cand prietena mea inghite penisuri multe prin gashca.

  29. @Rin Tin Tin te pricepi la psihoterapie. Le si iei banii doar pe confesiuni, ii si faci fericiti…Parca esti Dr.Cagliari.

  30. Am dus analogia un pic mai departe, Andi. De unde reacţia asta turbată? 🙂

  31. Buna pula salbateca da’ rara.
    Mie imi plac barbatii turbati doar pentru ca sub ei gasesti ascuns un metrosexual care abia asteapta sa asorteze culorile. Adica doar sa-mi confirm teoria ca barbatii contemporani au fost castrati de consumerism, incepand cu cel sexual si continuand cu ala de tip hipermarket cand isi dau seama ca vreama pulii trece. Se chinuie sa isi regaseasca masculinitatea animalica pierduta in fotbal, bere si nesimtire (generic vorbind). Turbatii veritabili au disparut cand s-au terminat razboaiele purtate cu baioneta. Use it or lose it! Instinctul a fost inlocuit de o frustrare surda, mai ales de cand femeile sunt incurajate sa poarte si ele coaie.

    Pana la urma, toata chestia asta s-a transferat si in sexualitate.
    Mai poti fute ca un turbat daca ai pierdut insasi esenta turbarii?

  32. PS: GMT time? Ce naiba?!

  33. Da, capcaun, esti analogic rau.

    @Filozof de curva

    Buna prezentarea. Parca te vad cu power-pointu’ blocat…Noroc ca te salveaza retorica.

    @Rin Tin Tin
    Cu lubrifiante irezistibil parfumate si ne-ai rupt deja.

  34. @Philo: cel mai bine-ar fi sa ne spui tu.. ai intalnit turbati au ba? Sau poate nu i-ai facut sa turbeze.
    In ambele cazuri problema nu rezida in plan sexual, dar se reflecta in acel plan. Cred ca nu m-am facut eu inteles bine cu ce-am scris .. 🙂

  35. Greu, ca eman aerul asta de dominatrix si se blegesc toti! Si ce naiba, sunt eu responsabila cu educatia? Mie imi place doar ca culeg roadele.
    Asa ca fuga la un razboi, o competitie ceva …

  36. Da, da.
    Tecste teribilista.
    Fapte, nu vorbe:)

  37. @Rin Tin Tin

    Philo asta e alint subtil agresiv de pe site-urile de gay?Stiam ca doar intre ei se folosesc insistent alinturile si harjoneala continua.:)
    Indemnul, zic.:)

  38. Filozof de curva
    Idealizezi partea feminina din tine cu poza. Dar nici o femeie neplatita nu isi afiseaza creierul daca e functional…

  39. @Andi: ti se par bucile alea de ghei? Mie nu.

  40. @Rinty
    Relax. Eu oricum nu deosebesc fictiunea de reality:)
    Hai ca revin cand ai post nou.
    Hugz and kisses… everybody.

  41. @rin: o sa incep prin a te aproba. un mascul al dracu’ incita. hai sa completam, al dracu’ de turbat si cu ceva materie cenusie, ca altfel nu merge.
    ma leg de doua chestii si anume: oare doar printr-o singura metoda poti fi inauntrul ei? e o intrebare mai profunda, n-o lua la misto. o intrebare ce se continua cu urmatoarele: ma gandesc si ma tot gandesc si ajung la o concluziem pe care inca n-o pun sub forma unei afirmatii ci ca o simpla intrebare: oare nu barbatii sunt de vina pentru anularea sexualitatii din cuplu? dupa cum spui si tu ei lasa garda jos. ei inceteaza sa mai muste. si tocmai de aceea iti intorci privirea-n ograda vecina.
    oare toate femeile sunt curve? cred ca da. e doar o chestiune de timp. imediat ce i-ai facut masculului “antirabicul” iti pierzi interesul. lucrul asta se poate intampla intr-un interval mic sau mare de timp depinde de fiecare cuplu. cred ca, a fi sau a nu fi curva, mai depinde si intr-o foarte mare proportie de mascul ce te domina. numai el iti poate impune anumite limite, numai el iti poate satisface anumite nevoi, numai el te poate face fata cuminte, sau curva curvelor.
    si totusi, nu putem “combina” turbarea asta cu ceva in asa fel incat sa nu ajungem la momentul inevitabil ?
    prea multe nascociri launtrice provoca post-ul tau mai rin….

  42. Cine spune ca femeia care isi paraseste barbatul e curva? 🙂 Oricum, e bine ca postarea mea a suscitat o reactie.

  43. nu stiu cine spune, ca io n-am spus-o. eu zic doar ca toate vor fi curve mai devreme sau mai tarziu, daca nu-s “tinute-n frau”
    depinde pana unde mergem cu interpretarea cuvantului “curva”…
    ehe..postarea ta cu siguranta a starnit mai multe reactii, unele poate inca inabusite.
    si eu am citit-o imediat ce ai postat-o insa abia acum mi-a venit sa scriu.

  44. voi chiar excludeti sentimentele din sex? voi chiar excludeti sentimentele din interactiunea de orice fel dintre 2 oameni, pt ca asta suntem, inainte de toate, oameni. nu fete sau baieti, nu femei sau barbati, nu curve sau turbati. de ce limitati totul la impulsuri? ele provoaca mai mult. va e frica de asta? poate ca pur si simplu a-ti fost consumati de primitivismul impulsurilor si nu a-ti mers mai departe de frica a ceea ce poate cu adevarat sa va raneasca, nu doar sa aveti motive idioate de suferinta sau de a scrie aici. @rin- motivul pt care te intrebam de ce nu ai publicat acel post era ca ea, daca e o ea, a incercat sa mearga mai departe de redundanta cordelii(daca e corect) si de redundanta cu care se scrie aici. culmea- mel a provocat asa si atatea reactii tocmai pt ca nu a facut ce faceti voi, nu limitat totul. nu o apar sau o ridic in slavi, dar poate ca asta ar trebui sa va puna pe ganduri. poate ca pizda nu e tot ce are o femeie si pula nu e tot ce are un barbat, poate ca turbarea, in caz ca ai merge mai departe cu intrebarile, sta in ceva mai interesant decat instinctul de a fute bine. trist ca atatia oameni stau doar in baltoaca sexlui superficial

  45. Voi uitati o chestie…ca sunteti indivizi nu grupuri de indivizi. Daca tie ti se intampla ceva…e probabil sa se fi intamplat si altcuiva…dar nu ABSOLUT NECESAR.

    Am citit pe aici si nu trebuia sa mai citesc pentru ca teoria e deja veche si batucita de multa lume: fetelor/femeilor le plac badaranii care sa le futa bine…sa nu “lase garda jos” ca sunt mancati. E adevarat…exista tipul ala de fata/femeie…SI TIPUL ASTA. Deci inca o data…SI tipul asta…nu DOAR tipul asta.

    Generalizarea e o metoda buna de imbecilizare…”toti sunt asa”, “toate sunt asa”. Ei uite sa vezi dracie ca nu toate sunt asa si nu toti sunt asa. Acuma vine replica unuia “cu experienta”: “lasa ba ca vezi tu pana la urma ca toate sunt la fel…daca zici acuma de una ca nu e inseamna doar ca inca nu ai cunoscut-o suficient”.

    E o aberatie, dragilor…sunt niste chestii pe care cel mai probabil le-ati auzit si voi la randul vostru si le dati mai departe…ca nu se face sa fi tu ala pampalaul care nu stie cum e cu fetele. Auzi de la unu de la altu ca e asa…si zici si tu mai departe…ca asta e trendul. Problema e ca uneori se creeaza un cerc vicios…ca tipologia de fete care citesc blogul asta, de exemplu, sunt exact din descrierile baietilor care citesc blogul asta.

    Deci automat voi in micro-comunitatea voastra va creati niste norme “universal stiute ca fiind adevarate”…si probabil asta va face sa generalizati la modul absolut si sa ziceti “ba, asa sunt toate”. Nu sunt toate asa, copii, sunt unele asa…altele nu sunt asa… Unele sunt tarfe, altele nu sunt tarfe. Unele sunt proaste, altele sunt destepte. Unele pun botu la “papushe esti sexoasa tare”, altele nu pun botu la asa ceva.

    Nu ma astept sa zica vreunu din voi “da, asa e” pentru ca e foarte putin probabil sa va dati seama. Pentru un peste bagat intr-un acvariu…ala e universul lui si habar nu are ce se intampla in exteriorul sticlei ce il inconjoara.

  46. @marius – nu stiu la cine te referi cand afirmi “unul din voi” dar eu una o sa te aprob.
    e normal sa existe tipologii diferite.
    exista si baieti cuminti, si fete cuminti,la fel cum exista si barbati “gata de atac” in orice mom, si fete pregatite sa infrunte atacul in orice mom.
    poate ca nu sunt persoana potrivita pt a-mi da cu parerea pt ca experienta nu mi-o permite,insa, in momentul de fata, am ajuns la concluzia ca orice fata cuminte se poate transforma in tipa ce viseaza la **** in orice noapte, si transformarea ei depinde numai de partener. poate-i o parere gresita, poate nu, dar asta cred eu acum….

  47. orice femeie care “iubeste” mai mult de un barbat este o curva.orice barbat care “iubeste”mai mult de o femeie este curva.orice om care traieste cu cineva pe care nu il iubeste este o curva. o sa crape inima in voi de nefericire si nu va mai saturati de filozofeli ieftine:(

  48. Baieti, ce-ar fi sa va vedeti voi de ale voastre? Poate unele lucruri va suna rau, poate vreti o pajiste plina de floricele. Sau o femeie blanda ca o oaie 🙂
    Marius, de cand e atat de rau sa generalizezi? Si cine-a generalizat, de fapt? Eu am pus in discutie o situatie particulara, aceea a ritualului de imperechere. In rest, sunt si femei care stau la manastire..

  49. Intrebare de curiozitate, in lipsa de coerenta:

    alex1: incercand sa treaca de la ceva atat de simplu ca sex, la inventia lor geniala numita simtire?
    alex 2: voi chiar excludeti sentimentele din interactiunea de orice fel dintre 2 oameni[…]?

    Sa inteleg ca filozofia ta depinde de stare, si acum te-a apucat melacoblegia?

  50. axila:orice femeie care “iubeste” mai mult de un barbat este o curva.orice barbat care “iubeste”mai mult de o femeie este curva.

    ma mahnesti. pai nu ziceam ca nu mai generalizam? pana mea, sunt specii precum gasca sau lebada ereditar monogame, se imperecheaza cu un singur partener toata viata si cand acesta o mierleste, se duce de suflet si consoarta. la polul celalalt ar fi iepurii, care fut bezmetic orice prind, de la mame si surori pana la jucariile de plush ale copilului stapanului, daca le lasa nesupravegheate in iarba. Omul nu stie inca exact cum e, se cauta. Unii suntem iepuroi, altii lebede, acuzatia de curvasarie nu isi are locul aici. In plus, chiar si monogamia poate fi curveasca uneori. Nu zice intelepciunea populara romaneasca “Ia la neica vreo doi zloti/ Si nu te iubi cu toti?”: Adica te platesc sa fii curva monogama:)

  51. @cocalard – deci lool, “curva monogama” :))
    in ceea ce-l priveste pe axila tind sa cred ca, experienta lui de pana acum ( fie ea vasta sau nu) l-a facut sa creada ca exista Ilene Cosanzene si printi ce salveaza Frumoasele Adormite. Si, poate asa o fi……nu-l contrazic, doar ca parerile-s impartite. Fiecare are dreptul la una. Pana la urma cu toii suntem niste curve de oameni dintr-un punct sau mai multe puncte de vedere, ca daca nu vb lu’ rin cu manastirea….si daca stai sa te gandesti si la popii aia perversi…lool.
    @alex -” baltoaca sexlui superficial”…..exista asa ceva? imi vine sa te intreb ceva, acum depinde de tine daca-o sa vrei sa raspunzi sau nu. Te intreb pt ca sunt de parere ca esti genul care face diferenta intre a face sex si a face dragoste. Daca zic bine, te-as ruga sa-mi expui si mie punctul tau de vedere cu privire la aceasta diferenta.

  52. Sex superficial – adica o bagi doar putin-putin? 🙂

  53. @szandor – :)) – totusi cred ca-i mai profund de atat.

  54. Excellente strategia. Joaca-te cu ea cat de urat te duce imaginatia. Multe femei au un ideal romantic, un vis de sotie devotata si victima a dragostei (nota: limbaj ironic cu scop ilustrativ). Dar dupa un timp se va satura si de rolul asta, ca de oricare altul. Va ajunge intr-un punct in care va considera ca i-a fost destul rau. Si atunci se va juca ea cu tine. Oricum, dupa toate, isi permite orice cu tine. Deja este prea tarziu, daca o sa lasi garda jos acum o sa te calce pe bataturi cu voluptate. Oricum deja tot ce tinea de tine pentru ea ai manjit, ai facut urat si scarbos. Si dupa o sa se plictiseasca si de jocul asta o sa caute pe cineva cu ceva de oferit in afara de o cordeala in batjocora. Scenariu previzibil, de altfel. Ambalajul parea frumos, dar ce era inauntru era expirat si stricat, cu gust amar. Oamenii se plictisesc. A spus cineva ca numai cu binele se plictisesc? Se plictisesc si de masochism. Daca nu poti sa explorezi altceva decat paturi de femei, te paste o nevasta urata si cam proasta. Next!

  55. daca o femeie ce a fost “victima” se va satura la un moment dat, cu siguranta n-o sa aiba puterea sa “se joace cu tine”. femeile victime au un anumit “profil”. in general victime sunt, victime vor ramane toata viata. isi vor purta crucea “cu mandrie” ( am spus in general, nu-i o lege, sa nu-mi sariti in cap acu’)
    e adevarat ca de multe ori un ambalaj frumos tradeaza interiorul, insa pentru one night stand nu prea conteaza.
    de ce asociezi termenul de nevasta cu “urata” si “proasta”?
    de plictisit te plictisesti si de bine, si de rau…intotdeauna o sa cauti altceva. ceva ce-ti pare interzis. intotdeauna o sa crezi ca poti avea ceva mai bun. ( din nou nu-i o regula) e posibil sa vina o vreme in care ceea ce ai sa te multumeasca sau daca n-o face sa fii tu mult prea plictisit sa cauti altceva….

  56. Cum trimit si eu ceva sa fie publicat ?

  57. Read the rules.
    Nu garantez ca va fi publicat, inclin spre a fi selectiv in ultima vreme, dar incearca.

  58. desi ai dreptul, ba chiar obligatia la anonimitate, poate iti dai un nick, si las-o cu mel, ca cu ea nu mai am nimic si nu o sa mai am

  59. @cristina: pt cineva poate ca o sa sune redundant, dar vad sexul ca forma suprema de comunicare pe toate planurile. diferenta e cu cine o faci. cu unele faci sex(adica cu o oarecare lipsa de implicare), cu altele faci dragoste(adica sex+multe altele la mijloc. aici ma refer la capacitatea de a trece dincolo de instinct, unde mesajele de la senzori sunt amplificate de mii de ori de acea fata intre picioarele careia te afli)

  60. Nu-mi amintesc inca sa fi facut secs cu rin tin tin. totusi, mi se pare ca avem o comunicare buna spre suprema.

  61. De ce mi-a fost sters articolul ?

  62. @Umbra ta: pentru commentul agramat lasat la el. (“Well sti cum e …vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca sunt acrii 😀 Bafta ! “). Ce pula mea?? “Sti”? “Acrii”?

    Better leave this blog.

  63. Great :)) Ai grija Rin Tin Tin sa nu ti se suprapopuleze tsigara de analfabeti.
    PS: ziceai candva ceva de o scriitura de la batranutragator. Mai vedem?

  64. Doamne! Nu pot sa cred ca a fost sters postul intreg al cuiva doar pentru ca a gresit cateva lucruri cand a scris un comment. Dar poate a gresit, se grebea, nu a fost atent/a …. Va citesc de super mult timp, imi place ce gasesc aici, dar pana sa faci un om pe care nu il cunosti si nu l-ai vazut in viata ta ANALFABET e cale lunga si da dovada ca cei care au site-ul sunt….limitati 🙂
    Imi pare rau sa vad ca sunteti astfel de oameni….pacat….Dar sa nu uitam…asa e romanul 😉 Btw, poate nici nu era roman bietul om care a scris…..

  65. @Cineva
    poate nici nu era om 😉

  66. @Cineva:
    E blogul meu si eu fac regulile. Nu oricine are dreptul de a fi publicat, iar ulterior eu iau deciziile privitoare la pastrarea/stergerea unei postari. Uite ca nu tolerez agramatii.. asta e. Oricat te-ai grabi nu poti scrie “acrii”. End of story.

  67. lol b.

  68. @Cocalard, @Rin Tin Tin
    mai postati un supreme fucking sau mai dupa sinta marie?

  69. @b: eu nu mai fut. Eu iubesc.

  70. @Rin Tin Tin
    ce sa zic, frate? sa iti traiasca crizata!dar mai trimite pe cate cineva cu un trandafir in cur… sa posteze cum s-ar fute.

  71. Fratzie, ai pus botu la bonbon? Iubirea a fost inventata de evrei, ca sa futa gratis.. Sa REGULEZE gratis, cum ar zice un batran cocalar.

  72. E logic ca in matematici: se dau doua multimi, unde A este multimea oamenilor pe care ii iubesti fara sa-i si futsi, iar B multimea persoanelor pe care le futsi fara sa le si iubesti. Cand aceste doua multimi se intersecteaza, se formeaza un spatiu comun, populat de fiinte (pot fi si caini din parte-mi) pe care le iubesti, dar le mai si futsi. Nu e simplu? hai, va pupa manma, tata va fute.

  73. Ps: Am scris “manma” in loc de “mama” mai sus si nici nu m-am semnat. DA-MA AFARA, RIN, DA-MA AFARA!

  74. Fais-moi mal, cocalard, fais-moi MAL. COCALARD.

  75. enorm de funny :*

  76. @Anonymous: ultima parte e valabila si pt animale? e o catea care tot se colaceste de piciorul meu cand vin din crasma

  77. @Matra Fucks: vezi sa nu fie un caine si sa te futa cand nu esti atent 🙂

  78. fain. problema este ca femeilor le plac cainii turbati. dar de cele mai multe ori ideea e ca ori ii dreseaza, ori ii scopesc ori ii impusca in cap.

  79. @batranuatragator: stai cuminte acolo pe cruce cat nu te scopeste nimeni la cap…

  80. @ Astrid

    V-ati prefacut bine sau v-ati prins ca va prefaceati? 😀

  81. ne-am prefacut ca stim sa ne prefacem

  82. @mora: hmmm.

  83. Nu stiu altii cum sunt dar eu cand ma gandesc la copilaria mea nefericita imi vine sa comentez ceva aici….toata lumea spune de barbati si femei, foarte putini mentioneaza animalele si sunt si mai putin cei care folosesc obiecte.
    Pe ideea aata, s-a gandit careva cum ar fi sa daca o imprimanta Hp si-ar trage-o salbatic cu un scaun de birou marca Ikea?..Poate ca nu dar iata o idee de tinut minte, mai ales ca situatia ar fi cu atat mai incinsa daca ar intra in combinatie si un multifunctional sexy si incins brand-uit tot de Hp. Scena ar fi complet dementiala si foarte excitanta daca totul ar fi urmarit la o camera web aflata la indemana..
    Think about it…:P

  84. @nestiut: permite-mi sa citez din PUYA: Is this, is this the life, I wanna carry on.

  85. băh. pe tine te-a parasit zduţa, că te-a găsit cu un trandafir în cur, sub balcon. şi acu vrei sa fii iar un caine turbat. aşa, să îi înfigi tu trandafirul în cur, ca în underground. ptiu.

  86. @ nestiut

    imagineata-ti, dear, cum ar fi daca alta camera, ascunsa, ar inregistra totul sarind din fast moving… close up…slow motion… alunecand surprinzator dintr-o miscare in alta? intr-un joc de penumbre strabatute brusc de fascicule care ar iriza usor suprafetele nichelate ale aparatelor incinse?:P

    @ doruldezid

    asa o dama eleganta si băh-ăie pe aici? hai, deschide gurita si treci la perete…arata-ne ce stii, rozico…

  87. @doruldemij: nici o shansa, pasarico 🙂 zda e la locul ei, loc de cinste.. vezi ca te dorejte fannie

  88. pula nare carte ma baieti:))

  89. Dap! Sunt femeie ..sida asa este ne plac barbati turbatzi.

  90. auzi, bah, coaie, n-am mai intrat demult p-aci, pan’ zona. stii cum e? nicio pierdere. si e trist , bah…

    da, e pentru tine, nu fii cretin, stiu de bann. si nu, n-am sa postez de pe alt ip ca nu asta era ideea. ideea e ca totul se duce incet -incet, asa, spre derizoriu. BUT… in definitv, that was the point, right? hai sanatate, fah!

  91. Ooo coana pornnie! Salut, vanjoaso, ma bucur c-ai intrat, si noi mai intram, de cate ori avem ocazia.
    Care ban, n-a dat nimeni nici un ban, totul e gratis, precum ar trebui sa fie si iubirea, cum zice si Gahan in Free Love.
    Si la final ai mare dreptate.. trebuie sa ne RADEM, fah!

  92. unde… intrati? asa-asa, vorba stimabilului profesor, mai radem, mai glumim, ne simtem bine. iluzia sa traiasca! hai pa, (aproape ce) te iubesc, fah!

  93. cum sa mai reziste o relatie e orice natura, intre un el si o ea, daca e nevoie, pentru amandoi, de sare si piper, alternativ? de turbare si visare? nimeni, absolut nimeni nu poate fi atatea fetze la momentul potrivit, in mod constant. totul este trecator. incep sa iubesc oamenii, nu doar unul singur. asa ar trebui sa ajungem cu totii, oare? sa fim si turbati, si linistiti, dar cu cat mai multi oameni? 😕 e de gandit.

  94. mersi de sfaturi tati

  95. aproape ai avut dreptate, pisi

  96. Intotdeauna am, peesee 🙂

  97. Buna! Eu salvasem linkul acestui articol intr-un bookmark inca din 2009 cand ma pregateam sa devin ceea ce sunt. Articolul tau mi-a fost in minte ani de zile, mereu am actionat in relatiile mele prin prisma a ceea ce m-ai invatat tu! Iti multumesc! Am vrea sa iti multumesc si altfel decat online!

Leave a comment